Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Nike Running

Бягай, отправи се по някоя от любимите си дистанции с модела ZOOMX INVINCIBLE RUN FK с лека, иновативна пяна, която ти дава усещане за мекота и отскокливост във всяка стъпка. Проветриви и стабилни, тези обувки са едни от най-тестваните обувки на Nike. Обуй ги, завържи ги и разкрий потенциала си в бягането от момента, в който кракът ти стъпи на паважа.

Иновативната пяна ZoomX

ZoomX e най-леката и отзивчива пяна на Nike досега, създадена за омекотяване и възвръщаемост на енергия. Поставянето ѝ подпомага трите фази на стъпването при бягане – абсорбира удара при приземяването, осигурява плавен преход при стъпването и гъвкавост при оттласкването на крака от настилката.

Стабилност и подкрепа

Горната част е от специално проектирана текстилна материя, която е лека и комфортна. Flyknit е изработена от здрави нишки, за да е издръжлива и да осигурява надеждна опора на крака, а също така създава проветривост в зоните, в които тя е най-необходима. Панелът при петата дава допълнителна подкрепа.

Моделът стъпва на данни

Подметката е създадена на основата на данни от бегачи за нужното сцепление. Тази информация помага и за дизайна и визията на обувките. По-широката им форма в предната част цели по-стабилно бягане. Меката яка под глезена отговоря на нуждите на атлетите и редуцира триенето в тази зона.

Моделът ZOOMX INVINCIBLE RUN FK прави още една крачка в търсенето на хармония между омекотяване, стабилност и дизайн. Nike влага в тях пяната, която осигурява омекотяване и повече възвръщаемост на енергия от всяка подобна иновация на бранда. Всички останали характеристики на модела също са насочени към удобството и представянето при твоите бягания.

ZOOMX INVINCIBLE RUN FK са само един от моделите обувки на Nike за бягане. Брандът залага различни технологии, материи и дизайн в своите продукти – обувки, дрехи и аксесоари, за да останеш фокусиран в пътя напред и да тренираш според своята програма. Продължавай, направи всяка своя следваща тренировка по-ефективна и по-удовлетворяваща от предишната.