Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Jw Wolftrail United We Hike

Jack Wolkskin Wolftrail LPГотов ли си да станеш част от глутницата на JACK WOLFSKIN?

Wolftrail “United we hike” е формат на Jack Wolfskin, специално създаден, за да сплотява хората от цял свят, обединени от общата им любов към природата и пътешествията. Тази година, по инициатива на SPORT DEPOT и със съдействието на списание 360°, форматът ще събере четирима приключенци за едно още по-вълнуващо предизвикателство.

В рамките на 4 дни, в края на юни 2023 г., ще откриваш нови хоризонти по въздух, земя и вода из България. Освен уникалното изживяване, което сме ти планирали, ще получиш и още една изненада – екипировка от Jack Wolfskin и възможност за съвместно партньорство.
ЧЕСТИТО НА ЧЕТИРИМАТА WOLFTRAIL ПРИКЛЮЧЕНЦИ

РАДОСЛАВ
СВИРЕЦОВ

ФОТОГРАФ


ВАСИЛ
ТУЧКОВ

ВИДЕОГРАФ


БОБИ
ПЕТРОВ

ПРИКЛЮЧЕНЕЦ


СИЛВИЯ
АТАНАСОВА

РАЗКАЗВАЧ НА ИСТОРИИ
ГОСТ ПРИКЛЮЧЕНЕЦ

ВАНЯ
ИЛИЕВА

ЗВЕЗДЕН ПРИКЛЮЧЕНЕЦ
Локации и активности

Ще ти подарим едно лудо приключение, провокирайки те да откриеш нови хоризонти по въздух, земя и вода. Ще катериш върхове, ще се рееш като птици в небесата, ще изследваш просторите с каяк и ще яздиш по непознати места с кон.


SPORT DEPOT си запазва правото на промени спрямо метеорологичните условия или други възпрепятстващи обстоятелства.
Любовта към природата и опазването ѝ са в нашето ДНК

JACK WOLFSKIN мотивира хората да прекарват повече време на открито и да се чувстват у дома независимо от времето дали сред природата, или в града. Като част от тези усилия брандът развива и идеята за екотуризъм, като сред инициативите, които предприема, е WOLFTRAIL – вдъхновяващ проект, насърчаващ устойчивото развитие.

НАУЧИ ЗА WOLFTRAIL

Опознай България, пази природата

Позволи на родната природа да се разкрие пред очите ти и да те омае, докосни се до красотата ѝ, като тръгнеш по туристическите пътеки из България. Вземи приятелите си и се подгответе. Изберете един от предложените маршрути, екипирайте се подходящо и тръгнете. Не забравяй, че природата те допуска до себе си, а ти си неин гост. Не оставяйте следи, събирай отпадъците си и ги изхвърляй на предназначено за това място. SPORT DEPOT насърчава екопрактики, участва и подкрепя редица инициативи за активен и природосъобразен начин на живот.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Включи се в приключението
Виж какво те очаква


Плана планина


Плана планина се намира в Западна България, разположена е между Панчаревския пролом на р. Искър, Самоковската котловина и планината Витоша. Най-високият връх на планината е връх Манастирище - 1338 м.яз. Искър


Язовир Искър е затворен от планина Плана на запад и Лозенската планина на север. В далечината на юг се виждат красивите била на Рила. Язовирът е най-големият по площ и обем в страната. Подходящ е за пикник, риболов, къмпингуване, разходка, както и за плаване с лодка, яхта или водно колело.


връх Белмекен


Връх Белмекен е разположен в Ибърския дял на Рила и е висок 2626 м. В близост се намира язовир „Белмекен“. Върхът преди се е наричал Бели връх за кратко, както и Коларов. В подножието на върха се намира хижа „Белмекен“, която е разположена на 2224 метра надморска височина и често е наричана скритото бижу на Рила.хижа Заврачица


Хижа "Заврачица" е открита на 20 октомври 1935 година. Замислена е като съединителен пункт между хижите под върховете Мусала и Белмекен и изходна точка за ски-туризъм из околните планини, предлагащи отлични терени за каране. Разположена е между върховете Кози връх, Янчов чал и Ченгене чал, на циркусен праг на левия бряг на река Права Марица, на 2181 метра надморска височина.