Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Jack Wolkskin Wolftrail LP

Jack Wolkskin Wolftrail LPГотов ли си да станеш част от глутницата на JACK WOLFSKIN!

WOLFTRAIL “UNITED WE HIKE” е формат на JACK WOLFSKIN, специално създаден, за да сплотява хората от цял свят, обединени от общата им любов към природата и пътешествията. Тази година, с помощта на SPORT DEPOT , форматът за първи път ще се реализира и у нас. Уникалното по рода си преживяване, ще даде възможност на двама запалени приключенци, да се потопят дълбоко в емоциите на аутдор наична на живот.
Локации и активности

Ще ти подарим едно лудо приключение, провокирайки те да откриеш нови хоризонти по въздух, земя и вода. Ще катериш върхове, ще се рееш като птици в небесата, ще изследваш просторите с каяк и върху кон.
Любовта към природата и опазването ѝ са в нашето ДНК

JACK WOLFSKIN мотивира хората да прекарват повече време на открито и да се чувстват у дома независимо от времето дали сред природата, или в града. Като част от тези усилия брандът развива и идеята за екотуризъм, като сред инициативите, които предприема, е WoOLFTRAIL – вдъхновяващ проект, насърчаващ устойчивото развитие.

НАУЧИ ЗА WOLFTRAIL

Опознай България, пази природата

Позволи на родната природа да се разкрие пред очите ти и да те омае, докосни се до красотата ѝ, като тръгнеш по туристическите пътеки из България. Вземи приятелите си и се подгответе. Изберете един от предложените маршрути, екипирайте се подходящо и тръгнете. Не забравяй, че природата те е допуска до себе си, а ти си неин гост. Не оставяйте следи, събирай отпадъците си и ги изхвърляй на предназначено за това място. SPORT DEPOT насърчава екопрактики, участва и подкрепя редица инициативи за активен и природосъобразен начин на живот.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Включи се в приключението
Виж какво те очаква


връх Мечит


Връх Мечит се намира в Мальовишкия дял на Рила, между долините на реките Лопушаница и Леви Искър.
Изграден е от гранит, покрит с високопланинска растителност и клек. Маршрутът за изкачване на върха започва от село Говедарци и преминава през хижа Мечит, която е на около 3 км от върха.язовир Искър


Язовир Искър е затворен от планина Плана на запад и Лозенската планина на север.
В далечината на юг се виждат красивите била на Рила. Язовирът е най-големият по площ и обем в страната. Подходящ е за пикник, риболов, къмпингуване, разходка, както и за плаване с лодка, яхта или водно колело.Черната скала


Черната скала е природна забележителност в района на курорта Боровец.
До нея води сравнително кратка и лека пътека, която се движи почти изцяло в гора. Маршрутът като цяло е доста сенчест и би бил идеален за разходка в летните жеги. Маршрутът започва от североизточните покрайнини на курорта Боровец.