Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Click&Collect

Услугата Click&Collect Ви дава възможност да предпочетете удобството при пазаруването от дома или офиса, да разглеждате, избирате и сравнявате на спокойствие, да поръчате и да получите избраната от вас стока, когато на вас ви е удобно - в магазин на SPORT DEPOT. Пълният списък с условията за Click&Collect можете да видите в т.2.1 от Условията за доставка.

 

Стъпка 1 - Направете избор.

Изберете желаните продукти от www.sportdepot.bg. Добавете ги във Вашата кошница. Въведете потребителското си име и парола, а ако нямате такова регистрирайте се безплатно за да извършите поръчката.


Стъпка 2 - Изберете опция за доставка.

Изберете опцията - "Доставка до магазин на SPORT DEPOT". Изберете магазина, в който желаете да получите избраните от Вас продукти. Завършете вашата поръчка като я потвърдите.


Стъпка 3 - Потвърждение за доставка.

След като направите поръчката си, ще получите потвърждение на Вашия имейл адрес за това, кога вашата поръчка ще бъде изпълнена и готова за получаване от Вас. Всички поръчки се обработват със срок за доставка до 5 работни дни, с изключение на периодите с удължен срок на доставка, посочени тук. Когато поръчката Ви бъде обработена ще получите уведомителен имейл на Вашият имейл адрес.


Стъпка 4 - Плащане и получаване.

Заплащането се извършва предварително в процеса на осъществяване на поръчката с кредитна или дебитна карта, като за този тип поръчки не дължите такса за доставка.