Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Brille Outdoor облечи и се разходи. Не се оправдавай с времето, наслади му се

Ти си човек, за когото активният начин на живот не е клише, а ежедневие. Всеки ден търсиш възможност за почивка и…малко бягство от забързания ден, дребно приключение. Защото умееш да го откриваш навън: и в красотата на градския пейзаж, който се отразява в локвата на мокрия паваж, и в цветовете на дърветата край теб по пътеките близо до града. Търсиш време? Стига да искаш, то винаги може да е достатъчно за кратка разходка, а през почивните дни и за кратък излет. А дали е подходящо? Може да бъде, стига да си избрал правилно облеклото.

Ако търсиш ценни минути и дори часове за своите кратки бягства от рутината на ежедневието и дребни приключения на открито, помни, че можеш да ги намериш в града и около него. 

Ако търсиш облекло, можеш да го откриеш сред продуктите от серията Brille Outdoor в магазини SPORT DEPOT и онлайн на sportdepot.bgBrille e български бранд за спортно облекло - част от семейството собствени марки на SPORT DEPOT. Brille е за онези, които предпочитат практични и функционални облекла за спорт, туризъм и ежедневието.

В богатия асортимент на марката ще откриеш мъжки и дамски туристически якета и панталони, които могат да те съпроводят, когато решиш да се отдадеш на любими моменти на открито, колкото и да са кратки. 

Предлаганите дрехи са със съобразен дизайн – със свободна кройка, за да следват движенията ти и да не ги ограничават. Якетата и някои от панталоните от серията са с мембраната RainStop, а в допълнение е поставено и водоотблъскващо покритие, за да те предпазят от вятър и лек дъжд. Мембраната също така е паропропусклива, за да ти осигури оптимален комфорт.

Имаме и панталони от eластична softshell материя с водоотблъскващо покритие в колекцията. Дрехите ще ти предложат и всички други характеристики, които се очакват от туристическото облекло – якето е с качулка, регулируеми маншети и колан, както и три джоба, а панталоните – с регулируема талия и джобове. 

Не пропускай следващата възможност в града и сред природата в комфорт да се разхождаш, не допускай капризите на времето – ветрец или дъждец, да те спрат. Времето е и мъгливо? Дрехите са със светлоотразителни елементи, да са си забележим при намалена видимост.

Сред обувките за туризъм на Brille можеш да откриеш подходящите за всеки сезон, но се съобрази с очакваните метеорологичните условия и интензивност при вървенето.

Наслади се на времето на открито!

Намери време, облечи се подходящо и излез, разходи се, опознай и преоткрий любимите си места в града и край него. Не се оправдавай с времето – то никога не достига, но стига да искаш, може да е достатъчно за подобни моменти, дори да е ветровито, влажно или да превали. Наслади се на времето на открито!