Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Последно от блога

Зимното изкачване на К2: да направиш невъзможното възможно Зимното изкачване на К2: да направиш невъзможното възможно На 16 януари 2021 година в 17.00 часа местно време алпинистът Нирмал Пурджа, и неговият екип станаха първите, изкачили през зимата втория по височина връх в света K2 (8611 м). Това постижение бе смятано от мнозина за немислимо, за подвиг в алпинизма.
Да се откажеш не е опция! За човешките възможности граници няма Да се откажеш не е опция! За човешките възможности граници няма Силата на волята и човешките възможности не познават предели. Доказва го Георги Черналиев от Луковит. 44-годишният параатлет вдъхновява със своята отдаденост на спорта и впечатлява с постиженията си през годините.
ВИЖТЕ КОИ МАГАЗИНИ SPORT DEPOT РАБОТЯТ ВИЖТЕ КОИ МАГАЗИНИ SPORT DEPOT РАБОТЯТ Уважаеми клиенти, колеги и партньори, предвид издадената заповед, с която се удължава срокът на въведени през ноември противоепидемични мерки, екипът на SPORT DEPOT ви моли да се запознаете с тази информация.
Успя ли Кейлъб Дресел да преплува 50 метра за по-малко от 20 секунди? (ВИДЕО) Успя ли Кейлъб Дресел да преплува 50 метра за по-малко от 20 секунди? (ВИДЕО) За юбилея на Fastskin Speedo предизвика Кейлъб Дресел да преплува 50 метра за по-малко от 20 секунди. Брандът даде не шампиона да облече костюма 2008 LZR Racer, станал известен на Олимпидата в Пекин, след което бе забранен.
Съвети за облеклото на децата през зимата Съвети за облеклото на децата през зимата Когато времето стане студено, вероятно често се колебаете как да облечете децата, за да им е максимално комфортно. За да ви улесним и да направите най-подходящия избор ще ви разкажем накратко за типовете якета и панталони, като ви обясним техните характер
20 години Fastskin на Speedo – историята 20 години Fastskin на Speedo – историята Speedo чества тази година 20-годишнината на Fastskin и планира през декември предизвикателство към шампиона и рекордьор Кейлъб Дресел, а част от него е непозволеният 2008 LZR Racer. Вижте интересната история, която се крие зад серията Fastskin.
ВИЖТЕ КОИ МАГАЗИНИ SPORT DEPOT ОСТАВАТ ОТВОРЕНИ ВИЖТЕ КОИ МАГАЗИНИ SPORT DEPOT ОСТАВАТ ОТВОРЕНИ Уважаеми клиенти, колеги и партньори, предвид издадената заповед, с която се въвеждат временни, по-строги противоепидемични мерки в България от 27 ноември, екипът на SPORT DEPOT ви моли да се запознаете с тази информация