Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Последно от блога

KETTLER ПЕЧЕЛИ ПОРЕДНАТА СИ НАГРАДА KETTLER ПЕЧЕЛИ ПОРЕДНАТА СИ НАГРАДА „Да бъдем избрани като най добрата корпоративна марка означава много за нас. Това показва, че сме на прав път с иновациите си. Нашата марка вижда себе си като бранд за свободно време, който винаги поставя на преден план нуждите на потребителя."
Туристически раници Osprey – комфорт и стил за приключения Туристически раници Osprey – комфорт и стил за приключения Мечтали ли сте да тръгнете на дълго пътешествие без да мислите за нищо друго? Когато изберете правилната раница, имате възможност да се фокусирате върху заобикалящата ви среда, а не върху теглото, което носите. Тогава пътуването е удоволствие.
RUN BULGARIA в Пазарджик събра над 150 участника RUN BULGARIA в Пазарджик събра над 150 участника Второто издание на шосейния пробег „Пазарджик – Острова“ – част от веригата RUN BULGARIA се състоя на 15 юни 2019г. и събра над 150 участника в различните състезания. Надпреварите бяха на 5.4 км за различни възрастови групи, щафети 3х1.786 км, бягане на д
SPORT DEPOT СТАНА ПАРТНЬОР НА БОТЕВ ВРАЦА SPORT DEPOT СТАНА ПАРТНЬОР НА БОТЕВ ВРАЦА Стратегическо партньорство със SPORT DEPOT подписа днес председателя на УС на Ботев Враца Калин Каменов. Управителят на най-голямата спортна верига Красимир Цонов дойде в града под Околчица, за да подпише дългосрочен договор с нашия клуб.
Над 220 атлета ще премерят сили на Varna Throwdown Над 220 атлета ще премерят сили на Varna Throwdown Varna Throwdown 2019 е двудневен конкурс за всички фенове на фитнеса, който се провежда вече за четвърта поредна година. Генерален спонсор на събитието е SPORT DEPOT. Елате да споделим заедно емоциите от това зрелище.
Speedo Biofuse® - усещане сякаш не носиш очила Speedo Biofuse® - усещане сякаш не носиш очила Speedo продължава своя път към плувците със слънчево настроение. Като лидер в плувната екипировка, брандът непрестанно влага усилия в разработката на иновативна и все по-удобна плувна екипировка, и серията Biofuse® е доказателство за това.
adidas представя новите колекции XPRESSIVE и QUESTAR FLOW adidas представя новите колекции XPRESSIVE и QUESTAR FLOW adidas представя една по-различна продуктова линия, която да отговори на нуждите за комфорт и стил. Моделите от категория Core на adidas са иновативни, но изчистени – позволяващи на съвременния млад човек да създаде собствен стил и да изрази себе си по по