Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Последно от блога

Speedo Biofuse® - усещане сякаш не носиш очила Speedo Biofuse® - усещане сякаш не носиш очила Speedo продължава своя път към плувците със слънчево настроение. Като лидер в плувната екипировка, брандът непрестанно влага усилия в разработката на иновативна и все по-удобна плувна екипировка, и серията Biofuse® е доказателство за това.
adidas представя новите колекции XPRESSIVE и QUESTAR FLOW adidas представя новите колекции XPRESSIVE и QUESTAR FLOW adidas представя една по-различна продуктова линия, която да отговори на нуждите за комфорт и стил. Моделите от категория Core на adidas са иновативни, но изчистени – позволяващи на съвременния млад човек да създаде собствен стил и да изрази себе си по по
Националните ни отбори по волейбол с нови екипи Errea от SPORT DEPOT Националните ни отбори по волейбол с нови екипи Errea от SPORT DEPOT На 15.05, на официална пресконференция в "Арена Армеец", бяха представени новите екипи на националните отбори на България по волейбол. През тази година националите ще играят и тренират с екипировка на италианската компания Errea, чийто представител за Бъл
Стилни и неповторими с SPEEDO SCULPTURE – банските, които подчертават всяка извивка на женското тяло. Текст, който Стилни и неповторими с SPEEDO SCULPTURE – банските, които подчертават всяка извивка на женското тяло. Текст, който Когато говорим за плуване, Speedo несъмнено фигурира като лидер в екипировката. С богатия си 90 годишен опит компанията разбира, че увереността в плуването идва както от способностите, така и от доброто оборудване – от плувните очила до банския.
Speedo Hydrosense – банските със специална връзка с водата Speedo Hydrosense – банските със специална връзка с водата “SPEEDO - последните 90 години са едно и също нещо – любов към водата.“ Когато говорим за плуване, Speedo несъмнено фигурира като лидер в екипировка. Спомнете си за първите си плувни очила, вероятно са били на точно тази марка. На английски дори синонимът
Шампионите атакуваха Хисаря рън Шампионите атакуваха Хисаря рън Състезанието, което е част от веригата RUN BULGARIA, се проведе около една от най-големите туристически забележителности символ на град Хисаря - запазената крепостна стена от времето на римската империя, а старт-финалът бе на обновения стадион „Крепост“.
2019: Годината на Весо Овчаров 2019: Годината на Весо Овчаров Весо Овчаров е един от хората, които първо са полетели с парапланер, а чак след това са се и родили. Нашият атлет вече дълги години изпитва границите на парапланеризма, превръщайки го във все по-атрактивен спорт с постиженията си.
Новата Reebok колекция Meet You There впечатлява със смели принтове и повече размери Новата Reebok колекция Meet You There впечатлява със смели принтове и повече размери Най-новата дамска колекция на Reebok е забележителен празник на силните жени, които не се страхуват да демонстрират своя стил. Meet You There (MYT) е концепция, която е създадена специално за тях и ги подканва да „нарушат правилата“, като излязат на улица
RUN BULGARIA дебютира в Дупница RUN BULGARIA дебютира в Дупница Първият атлетически пробег от веригата RUN BULGARIA, чийто организатори са БФЛА и SPORT DEPOT, се проведе в Дупница на 7.04.19г. (неделя). Състезанието предизвика много голям интерес.