Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

За любителите на ските: грабни иновативни и комфортни облекла Helly Hansen на промо цена

Повече от 140 години Helly Hansen създава екипировка за професионалисти и любители на активностите на открито и зимните спортове, както и за хора, които работят при предизвикателни метеорологични условия. Основана в Норвегия, марката има богат опит и продуктите ѝ са използвани, за се насладят хората на едни от най-впечатляващите природни пейзажи.

Сред продуктите в колекцията за зимни спортове на бранда са мъжките якета Elevation Infinity 2.0 и Ridge Infinity, както и гащеризонът Ridge Infinity. Якето Elevation Infinity 2.0 се отличава с технологията LIFA INFINITY PRO, а моделите Ridge Infinity - с технологията LIFA INFINITY. Дрехите отговарят като водоустойчивост и паропропускливост на конструкцията HELLY TECH® Professional – покривайки високи стандарти за защита при интензивни дейности и влажност.

Една от най-иновативните технологии на Helly Hansen - LIFA INFINITY PRO, освен че може да се похвали с представянето си, е и екоотговорна. Helly Hansen създава LIFA INFINITY PRO на базата на своите влакна LIFA и допълва водоустойчивата и силно паропропусклива мембрана от полипропилен LIFA INFINITY с материя от тези хидрофобни нишки. Водоотблъскващите свойства не изискват допълнителна обработка, което прави якето и практичен избор.

LIFA INFINITY е технологично решение за материята, изградено от мембраната LIFA INFINITY и стандартна материя от рециклирани материали на лицевата страна.

Облеклата Ridge Infinity са с технологията LIFA INFINITY и с дълготрайното водоотблъскващо покритие без PFC. Те трябва да се третират отново, за да запазят тази своята водоотблъскваща способност. Чрез LIFA INFINITY Helly Hansen създава екоотговорни облекла, без да жертва представянето по отношение на водоустойчивост и паропропускливост.

Мъжките якета Elevation Infinity 2.0 и Ridge Infinity и гащеризонът Ridge Infinity могат да се похвалят и с Recco рефлектори – пластини, които позволяват на спасителните екипи по-бързо да откриват затрупани от лавини. Носенето на тези рефлектори, които може да са вложени в различни части от облеклото или в аксесоари, увеличава шанса за оцеляване при подобни инциденти.

Гащеризонът Ridge Infinity е с още редица характеристики, целящи оптимално удобство за любителите на зимните спортове. А множеството характеристики на якетата се откроява джобът с LifePocket+ технология. Подплатен със специален гел, той цели да предпази телефона от студа и така да се съхрани батерията му по-дълго в зимните дни.

Сред облеклата за зимни спортове Helly Hansen можеш да откриеш бестселъри на бранда, както и функционални модели с технологии за защита от времето и комфорт. А сега можеш да ги грабнеш на промо цени, защото са част от селекцията модели във Final Sale разпродажбата ни за зимни спортове и туризъм, която продължава до 26 март.