Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Серията CHANGE GEARS на adidas: обувки за бягане, създадени да осигурят максимален комфорт при всяка крачка

• Звездите в колекцията Change Gears са моделите SOLARBOOST 3 и SUPERNOVA+
• Обувки за бягане, създадени да предоставят стабилност и динамика при бягане 
• Технология CONTROL RAIL обгръща стъпалото за абсолютен контрол и стабилност 
• Междинната подметка BOOST осигурява възвръщане на енергията за твоето динамично бягане 
• Технология adidas LEP - линеен енергиен тласък, за максимално възвръщане на енергията

adidas представя новите обувки за бягане Solarboost 3 и Supernova+. Проектирането им е подчинено на мотото "Колкото повече енергия даваш, толкова повече ще получиш."

Вдъхновен от методите на работа в аерокосмическото инженерство, моделът Solarboost 3 е технологична обувка, предназначена за бегачи на дълги разстояния.

Solarboost 3 разполага със суперлека и дишаща мрежа в горната част, която осигурява гъвкавост и поддръжка. Тя е подсилена с технологията Tailored Fibre Placement, която предоставя повече опора за средната част на стъпалото. Това от своя страна дава по-високо ниво на комфорт още от първата крачка.

Solarboost 3 са създадени за стабилно бягане, да почувстваш енергията, която те води напред. Междинната подметка BOOST осигурява възвръщане на енергията за динамично бягане благодарение на LEP технологията (линеен енергиен тласък), която предоставя опора при оттласкване. Подметката цели максимален комфорт и възвръщаемост на енергията при всякакви метеорологични условия.

Моделът Supernova+ разполага с междинна подметка Boost, която предоставя лекота и комфорт. Горната част на обувките е от дишаща мрежеста материя, която обхваща стъпалото за стабилност в предната част. TPU панелите обгръщат крака и следват неговата форма за повече опора.

Моделите са снабдени и с разработената от adidas Primegreen - материя, създадена от висококачествени рециклирани материали.