Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Puma провокира дамите със спортен хъс и стил с колекцията за тренировки Pearl Shimmer

Спортната компания PUMA създаде дамска колекция за тренировки, с която да се чувствате комфортно и уверено, давайки максимума от себе си. Pearl Shimmer линията включва обувки и облекло в перлена палитра и с блясква материя за стилна спортна визия.

Обувките Provoke XT Pearl Shimmer са създадени за жени, които не се притесняват да поемат рискове в спорта и живота. Те са с динамичен силует, който провокира стандартите в обичайния атлетичен дизайн. 

TPU елементите при средната част на стъпалото и петата осигуряват подкрепа и стабилност, междинната подметка – необходимото омекотяване, а горната част приляга по крака.

Зонираната подметка създава максимално сцепление, като тя е устойчива на износване, за да бъдат тези обувки колкото се може по-дълго време с вас.

Сутиенът Impact Pearl е създаден за тренировки със средна степен на натоварване и се отличава с технологията dryCELL, която позволява влагата да не се задържа дълго върху дрехата и тя да съхне бързо за максимален комфорт при спортуване. 

Сутиенът е от материя с лек блясък, създаващ впечатление за перлено покритие, откъдето идва и името на колекцията.

Клинът Train Pearl Print High е функционален и с впечатляваща визия. Той е с dryCELL технология на материята за по-бързо изпаряване на влагата от дрехата и плоски шевове, които не дразнят кожата. 

За допълнителна вентилация клинът има мрежести панели, които дизайнерите така са разположили, че чрез тях добавят и интересен моден щрих. А като част от колекцията дрехата е от материя с лек блясък, напомнящ перлено покритие.

Бъдете мотивирани за тренировки, впечатляващи в залата и извън нея с „перления“ екип на PUMA.