Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Подвизи и емоции в Ямбол: Вълнуващо събитие от веригата RUN BULGARIA с подкрепата на SPORT DEPOT и Nike

Ямбол отново се оказа епицентър на спортните емоции, а този път те достигнаха върховата си точка с четвъртото издание на „Ямбол рън“. Събитието, част от престижната верига „Рън България“ подкрепяна от SPORT DEPOT  за седма поредна година, привлече вниманието на стотици спортни ентусиасти и зрители, които превърнаха тази неделя в незабравимо изживяване. Впечатляващият победител в мъжката категория, Исмаил Сенанджи от Уганда, представляващ отбора на Евър Варна, доминираше на трасето с време от 24:00. Той не само спечели състезанието, но и превзе сърцата на публиката с изключителното си представяне. Сенанджи изпревари световния шампион по планинско бягане Шабан Мустафа и потвърди, че единственият път към върха е чрез упорита работа и неуморно усилие. 

Не по-малко впечатляваща бе победата в женската категория, където Маринела Нинева от Локомотив – Дряново се изкачи до върха с време от 27:58. Тя не само доминираше в състезанието, но и запази своята титла като една от най-добрите атлетки в България. Нинева демонстрира не само своята физическа подготовка, но и силата на волята си, което я прави истински вдъхновител за много млади спортистки.

Истинска атракция за всички присъстващи бе участието на заместник-кмета на община Ямбол – Енчо Керязов, който се включи в състезанието като част от отбора на „Дракона на Тунджа“. Това показва не само ангажимента на местните власти към спорта, но и силната връзка между общината и гражданите си. Ние от SPORT DEPOT се радваме, че привличаме такива спортни величия на нашите събития.

Наградният фонд на състезанието, благодарение на община Ямбол, бе впечатляващ - 3500 лева, което допринесе за още по-голям интерес и мотивация сред участниците. Всички участници в „Ямбол рън“ получиха изненади от нас, SPORT DEPOT, което допълнително засили емоционалната обстановка и създаде чувството за общност и взаимност. А първите трима получиха ваучери на стойност 100 лева и фланелки Nike.

Събитието не само беше спортно предизвикателство, но и повод за събиране на хора от различни общности и възрастови групи, които споделяха общата страст към бягането. „Ямбол рън“ не просто беше състезание, а истинско празненство на спорта и приятелството. 

Нека този успех стане началото на още по-голямото приключение в света на бягането! „Run Bulgaria“ през 2024 година обещава още много емоции и предизвикателства. Следващите събития в календара на „Run Bulgaria“ предоставят възможност за още единични изживявания и нови приятелства, които да се радват на радостта от спорта и движението.

Следващите събития на „Run Bulgaria“ през 2024 година обхващат цялата страна, като всяко едно от тях е възможност за всеки да се включи и да бъде част от голямото спортно семейство. Нека продължим да създаваме историята на българския спорт заедно! 

Нека „Ямбол рън“ остане в сърцата ни като символ на единство, страст и постижения! 

Всички клиети на SPORT DEPOT, могат да закупят промокод RUNSD50 за 50% отстъпка, при регистрация за участие в RUN BULGARIA 2024.

Ето и предстоящите състезания на „Run Bulgaria“ през 2024:

7 април (неделя) – Дупница рън

14 април (неделя) – Видин рън

20 април (събота) – Созопол рън

2 май (четвъртък) – Студентски град рън

24 май (петък) – Бистрица рън

14 юли (неделя) – Вършец рън

8 септември (неделя) – Хисаря рън

21 септември (събота) – Поморие рън

9 октомври (сряда) – Нови Пазар рън

18 октомври (петък) – Дряново рън

Run Bulgaria по географски региони на България- сезон 2024:

 Столицата – Бистрица, Студентки град

Северозапада – Видин, Вършец, Луковит

Североизтока – Нови Пазар

Югозапада – Дупница

Югоизтока – Ямбол

Централна България – Хисаря, Дряново

Черноморието – Созопол, Поморие