Онлайн ваучер от SportDepot.bg: пожелай здраве и подари спорт на близък човек

Искаш да зарадваш свой близък роднина или приятел с подарък за предстоящ имен ден, рожден ден или просто ей така, за да го накараш да се усмихне? 

Ако поводът е налице, значи е време за шопинг и вместо обичайната дълга и физически уморителна разходка по магазините, тя може да е онлайн. Носи същото удовлетворение, но не е нужно да напускаш дома. 

И нека търсенето да започне сега… А ето и първите съмнения, двоумения. Твърдо си решен да направиш подарък, но пък нямаш идея какъв е подходящият, пресмяташ и бюджета. Подсказваме ти бързо и лесно решение, което може да сложи край на тези твои колебания - ваучер за подарък. Не, не ваучер за подарък, а онлайн ваучер за подарък.

Така не излизаш от къщи.

Стойността на ваучерите е предварително определена, ти избираш според възможностите си кой от тях да купиш. 

Изненадваш близък човек и в същото време му даваш възможност сам да си избере подаръка, без да излиза от дома си. Не само приятно, но и практично.

SportDepot.bg предлага онлайн ваучери на различна стойност, с всеки от които можеш да направиш желан подарък, носещ послание за здраве, сила и успех. 

Можете да изберете онлайн ваучер за подарък на стойност 20 лв., 30 лв., 50 лв., 80 лв., 100 лв., 150 лв., 200 лв., 300 лв. или 400 лв. - виж ТУК.

Как да купиш онлайн ваучер за подарък?

Кликни върху избрания ваучер и ще влезеш в детайлната му страница. След това трябва да посочиш отново изрично какъв да е размерът на сумата, за която да е ваучерът, като това става в полето „Избери размер“. Посочи на каква стойност да е онлайн ваучерът сред изброените възможности, като натиснеш бутона със съответната стойност.  

После натисни бутона „Добави в количката“. Така онлайн ваучерът ще се добави в пазарската ти количка.  

Ако имаш регистрация и профил и си пазарувал на SportDepot.bg, знаеш какви са стъпките, за да завършиш поръчката. Ако не си пазарувал и нямаш регистрация, то кликни върху бутона "Количка" (в горния десен ъгъл на сайта), натисни бутона "Поръчай" и после стъпка по стъпка внимателно следвай инструкциите. Подробно разписаните стъпки за пазаруване можеш да видиш ТУК.  

При покупка на онлайн ваучер за подарък с наложен платеж ще получиш фактурата за продукта и кода с ваучера в самия плик и можеш да го дадеш на човека, когото искаш да зарадваш. Ако платиш с карта или банков превод, ще получиш ваучера и фактурата в електронен формат на имейла, с който е направена регистрацията ти, и след това можеш да го изпратиш на съответния човек. 

Човекът, на когото е подарен онлайн ваучерът, може да го ползва за частично или пълно заплащане на продукти, поръчани през сайта SportDepot.bg. За да направи това, той трябва да въведе кода на ваучера в предвидено специално поле в хода на създаване на поръчката след избора на продуктите. Онлайн ваучерът не може да се използва за плащане на каса в магазин от веригата SPORT DEPOT. 

Онлайн ваучерът е предназначен за предоставяне на трети лица с цел подарък. След закупуването му и предоставянето му на трети лица онлайн ваучерът не може да бъде върнат срещу паричната му равностойност.

Този, който ще ползва онлайн ваучера, ще има възможност да избере на SportDepot.bg измежду хиляди продукти от топ марки, сред които световноизвестните брандове adidas, Reebok, Nike, Puma, Skechers, Helly Hansen, Jack Wolfskin, Berghaus.

Подарявайки онлайн ваучер, можеш да насърчиш своя роднина или приятел да бъде и по-активен в тренировките у дома. 

Имаме всичко необходимо за домашен фитнес от утвърдени марки като Kettler, NordicTrack, Lotto Fitness, Body Sculpture и други.