Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Нов бранд в портфолиото на SPORT DEPOT: Thermopad - Вашият личен топлинен алхимик





Влезте в свят на топлина и комфорт с най-новото попълнение към семейството на SPORT DEPOT – Thermopad. Повече от един зимен аксесоар, Thermopad е вашият личен топлинен алхимик, готов да превърне хладните моменти в уютни изживявания. Немската компания Thermopad GmbH е водещ производител на различни видове отоплители и уормъри за тяло с активен въглен. Продуктите на Thermopad са предвидени за употреба в различни ситуации и активности, като зимни спортове, колоездене, лов, риболов и планинарство, като са идеално решение и за всички хора, с професии изискващи продължителен престой на открито през студените месеци. Брандът предлага уормъри за ръце, крака, кръст и глава.




В основата на блясъка на Thermopad се крие внимателно изработена смес от естествени съставки - желязо на прах, сол, активен въглен, вода и вермикулит - материалите се смесват внимателно и в правилните пропорции, за да се получи гранулат, който има способността да реагира с кислород. При отваряне на пликчето гранулата реагира на контакта с кислород и уормърите на Thermopad започват да се нагряват, като така осигуряват топлина в продължителност на 8 до 12 часа. Това не е просто микс; това е внимателно оркестрирана симфония от елементи. И това е тази уникална комбинация, която поставя основата за очарователната топлина на Thermopad.




Това, което прави Thermopad наистина специален, е прецизното внимание към детайла при изработването на перфектната смес. От вида на прахообразното желязо до въглеродното съдържание и водния буфер, всеки елемент играе решаваща роля. Сега нека поговорим за тайната зад завесата – концепцията за химическото окисляване. Когато херметически затворената торба се отвори, магията започва. Кислородното съединение реагира със сместа, генерирайки топлинна енергия. С по-прости думи, Thermopad превръща простите съставки в чиста топлина. Резултатът? Успокояваща топлина, която продължава до 12 часа, в зависимост от конкретния артикул Thermopad.




Кажете здравей на Thermopad – вашият личен топлинен приятел. От студените ръце до измръзналите пръсти на краката, Thermopad е тук, за да превърне всеки зимен момент в топъл спомен. Прегърнете магията, прегърнете топлината – Thermopad, където науката среща комфорта.