Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Колекцията COLD.RDY на adidas: създадена да пребори суровото време, за да отговори на интереса за спорт навън

Новата колекция включва продукти, които изолират от студа, с дишащи материи и водоустойчиви материали за всички активности навън 
• Основните модели са в свежи цветове и впечатляващи силуети, дръзки нюанси и специфични детайли в дизайна 
COLD.RDY продукти носи олимпийската шампионка Джесика Енис-Хил. Колекцията можете да откриете в SPORT DEPOT

adidas представя COLD.RDY – четвъртата и последна колекция от поредицата .RDY, посветена на различните метеорологични условия. Включените в нея продукти са създадени от издръжливи и дишащи материи, които поддържат топлината и същевременно циркулацията на въздуха. Разнообразната колекция комбинира спорт и стил, за да предостави на атлетите и хората, които прекарват голяма част от времето си навън, топлина, увереност и комфорт в зимни условия. 

Продуктите от колекцията разглеждат по нов начин екипировката за тренировка навън с отличителни, изпъкващи силуети, специфични детайли в дизайна и смели нюанси.

Някои полезни детайли са вдъхновени от военното облекло, включително удължени ципове за по-удобно ползване по време на движение и прави джобове за по-лесен достъп при високо темпо на тренировката. 

Същевременно прецизното разположение на шевовете елиминира появата на издутини, когато обличате няколко слоя дрехи, позволявайки повече гъвкавост и лекота при движение.

„През последните месеци станахме свидетели на рекорди в търсенето на онлайн съдържание за тренировки. Ползването на приложението за тренировки на adidas се повиши със 125% в сравнение с миналата година. Което означава, че не само тренираме, вървим или правим повече упражнения, но и търсим природата, за да се свържем с усещането за свобода и за да създадем вътрешен баланс по време на различните рестрикции. 

Докато външната среда се превръща в убежище на здравето и фитнеса, суровите условия стават едно от най-големите препятствия за тренировка в зимните месеци, което се вижда и в отлива на трениращите навън в най-големите градове миналата година. 

Тъй като външните условия се превръщат в основен фактор, който влияе на постиженията, ние създадохме колекция, която да пребори метеорологичните условия, за да могат атлетите да тренират без да се разсейват“, – споделя Джозефин Абърг, VP Design за adidas.

COLD.RDY дава възможност на всеки атлет да продължава да тренира и да опознава града без разсейвания по време на най-тежките метеорологични условия. Колекцията включва дизайни, които изолират тялото от студа. Разработената система от различни слоеве позволява оптимизация на топлината.

„Колекцията COLD.RDY е вдъхновена от военното облекло, но с усещането на 2020 – с функционални, но стилни продукти, които могат да бъдат наслагвани, за да предоставят пълна защита. 

Колекцията е разнообразна и се приспособява към постоянно променящата се околна среда на града. Тя предоставя различни опции за добавяне на слоеве дрехи от различни кройки, които се приспособяват към индивидуалния стил и същевременно предоставят защита от променливото време“, продължава Джозефин Абърг.

COLD.RDY е продължение на колекциите HEAT.RDY, WIND.RDY и RAIN.RDY и можете да я намерите в магазини SPORT DEPOT и онлайн на SportDepot.bg.