Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Известни личности от света на спорта уважиха откриването на първия в България специализиран магазин за отборна екипировка

Стойчо Младенов, Красимир Балъков, Георги Иванов, Станислав Ангелов, Лъчезар Димитров бяха сред гостите на откриването на ABSOLUTE TEAMSPORT SOFIA

Откриването на първия в България специализиран магазин за отборна екипировка ABSOLUTE TEAMSPORT SOFIA се превърна в истинско събитие за света на футбола и отборните спортове у нас.

Изпълнителният директор на SPORT DEPOT Николай Цонов с приветствие към гостите

Изисканият коктейл събра на едно място известни имена от света на спорта в България, сред които Стойчо Младенов, Красимир Балъков, Георги Иванов – Гонзо, Станислав Ангелов, изпълнителният директор на Локомотив (Пд) Лъчезар Димитров, Даниел Боримиров и много други популярни футболни личности. Специално за откриването в София пристигнаха и мениджъри на ABSOLUTE TEAMSPORT от централния офис в Германия, както и представители на спортните брандове Nike, Puma и adidas.

Гостите на официалното откриване на ABSOLUTE TEAMSPORT SOFIA

Новото място за срещи на всички приятели на отборните спортове беше представено от ръководството на веригата магазини SPORT DEPOT и от мениджмънта на ABSOLUTE TEAMSPORT SOFIA. В присъствието на медии, партньори и приятели на спорта домакините на събитието представиха новия магазин в София, изграден по изцяло различна ритейл концепция.

Маркетинг директорът на SPORT DEPOT Иво Тодоров с приветствие към гостите

„За нас е удоволствие да ви посрещнем в новия магазин ABSOLUTE TEAMSPORT SOFIA. Това е един абсолютен магазин, създаден от абсолютни футболни специалисти за абсолютни футболни фенове. Целта на магазина е не само да работи на изключително професионално ниво с големите футболни отбори, но и да работи със средни и малки футболни отбори и с индивидуални спортисти, за да получат всички те достъп до качествена спортна екипировка и добри търговски условия. Убедени сме, че заедно ще направим най-доброто за спорта в България. На добър час“, обърна се към присъстващите Иво Тодоров, маркетинг директор на SPORT DEPOT. 

Изпълнителният директор на SPORT DEPOT Николай Цонов разкри пред гостите какви са дългосрочните цели, които новата ритейл концепция си поставя, какво ново ще предложи тя на пазара и какво различно да очакват феновете на футбола.

Управляващият директор на ABSOLUTE TEAMSPORT GmbH Александър Льобе с приветствие към гостите

Приветствие към гостите и към мениджмънта на новия магазин отправи и управляващият директор ABSOLUTE TEAMSPORT GmbH Александър Льобе. Той разказа повече за концепцията на този тип магазини и за успехите им в Германия, Белгия, Холандия и Австрия.

Управляващият директор на ABSOLUTE TEAMSPORT GmbH Александър Льобе с приветствие към гостите

Събитието премина в приятелски разговори, позитивизъм, създаде нови контакти и бъдещи планове за развитието на клубните и индивидуални спортове в страната.

Екипът на Nike и ABSOLUTE TEAMSPORT Германия на откриването

ABSOLUTE TEAMSPORT e изцяло нова концепция за специализиран магазин за отборна екипировка. Основна цел на магазин от този формат е да работи пряко с различни отбори от професионалния и аматьорски футбол, както и с индивидуални спортисти, които ще имат възможност да избират маркова екипирoвка и да получават добри търговски условия. 

Силата на ABSOLUTE TEAMSPORT ритейл концепцията се крие в професионалното представяне на колекциите на отделните брандове, които са партньори на ABSOLUTE TEAMSPORT, както и на професионалното и персонално отношение към всеки един отбор или индивидуален спортист.

ABSOLUTE TEAMSPORT SOFIA предлага разнообразие от специализирани футболни обувки, които ще се предлагат ексклузивно само тук. В магазина има налична също така отборна екипировка от топ марки като Nike, adidas, Puma, Hummel, Jako. Освен официална мачова екипировка от топ марките, магазинът предлага и разнообразие от фен екипировка като фланелки, облекла и аксесоари.

Магазинът предлага възможност и за щамповане (персонализация) на екипировка. Toва ще улесни редица отбори и клубове да персонализират своята екипировка спрямо личните им предпочитания. 

Магазините от ABSOLUTE концепцията са с уникална спортна атмосфера и предоставят вдъхновяващо потребителско изживяване. Основна цел е клиентите да оценяват високо предлаганите услуги и продукти и да бъдат напълно удовлетворени. 

В момента магазини ABSOLUTE TEAMSPORT има в Германия, Белгия, Холандия и Австрия. България е следващата държава, в която заработи такъв формат магазин, благодарениe на SPORT DEPOT – дългогодишен стратегически партньор на SPORT 2000 International.

Освен концепцията ABSOLUTE TEAMSPORT, SPORT2000 International развива паралелно и концепция за специализирани магазини за бегачи – ABSOLUTE RUN.