Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT с отличие от „SOS Детски селища България“

Кампанията „Всяка игра има значение“ събра над 17 000 лева за мисията на организацията

Сдружение „SOS Детски селища България“ отличи българската верига за спортни стоки SPORT DEPOT за подкрепата към каузата на организацията. За седми пореден път „SOS Детски селища България“ раздаде наградите „Едно семейство“ на своите корпоративни партньори в края на март. Плакетите и грамотите са гордост за всяка удостоена с приз компания и красят залите на социално-отговорни фирми в България.

„Ние от SPORT DEPOT с радост можем да заявим, че вече сме част от семейството на „SOS Детски селища България“! С проведената две поредни години кампания "Всяка игра има значение" в подкрепа на децата в грижа на сдружението и тяхната нужда от спорт ние дарихме над 17 000 лв. и гордо се нареждаме сред бронзовите партньори на организацията“, каза Мария Попова, мениджър „Маркетингови проекти“, като прие наградата на SPORT DEPOT. „С продажбата на лимитираната серия коледни тениски, чорапи, торби и картички ние вдъхновихме и нашите клиенти да прегърнат каузата и да се включат“, допълни тя.

„Изключително сме щастливи, че SPORT DEPOT ни подкрепя за втора поредна година и вече са част от нашето голямо семейство. Наградата за бронзов корпоративен партньор "Едно семейство" е само малък жест от наша страна“, каза д-р Румяна Желева, мениджър „Корпоративни партньорства“ в „SOS Детски селища България“.

„Най-важни и безценни са всички щастливи детски усмивки, възможността на децата в грижа на „SOS Детски селища България“ да спортуват и да се забавляват. Тези весели тениски, чорапки и торбички се превърнаха в търсени и желани коледни подаръци, които нашите партньори очакват с нетърпение. Радваме се, че сме заедно и продължаваме нататък по пътя на добрите дела“, каза още тя. 

Две поредни години в навечерието на коледните и новогодишните празници SPORT DEPOT провежда кампанията "Всяка игра има значение“ в подкрепа на „SOS Детски селища България“. В кампанията SPORT DEPOT представя на своите клиенти в магазините и онлайн лимитирана серия от тениски, чорапи, текстилни торби и картички Brille и ги приканва да направят подарък с мисия за своите близки. С покупката на продукт от лимитираната серия всеки дарява между 1 и 5 лева на „SOS Детски селища“ и подкрепя каузата децата да спортуват активно и да бъдат здрави. Хиляди клиенти на спортната верига избраха да подарят за празниците продукт от серията, чрез което се превърнаха в добротворци. Със събраните средства SPORT DEPOT подкрепи усилията на „SOS Детски селища България“ за осигуряване на здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да загубят закрилата на своите родители.

Българската верига за спортни стоки ще продължи партньорството си с "SOS Детски селища България“. Кампанията „Всяка игра има значение“ отново ще се проведе за празниците в края на тази и началото на следващата година, а клиентите ще могат да изберат подаръци с мисия сред още по-голямо разнообразие продукти в едноименната лимитирана серия.