Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Рекордни продажби на футболна фланелка в България


Над 22 000 фланелки с емблемата на Левски от немския бранд adidas са вече в ръцете на своите нови притежатели – верните фенове на един от най-обичаните български футболни отбори. И ето, че футболисти, фенове и публика започнаха да пишат история и създадоха легенда.


Как започна всичко?
На 04 юни 2023 г. ПФК „Левски“ и SPORT DEPOT сключиха договор за сътрудничество. Така българската верига за спортни стоки стана официалният доставчик на новата екипировка на Левски, предоставена от един от гигантите в индустрията – adidas.

По време на официалното подписване на договора, изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и изпълнителният директор на SPORT DEPOT Николай Цонов заявиха своето искрено задоволство от това дългосрочно партньорство и изразиха желание за успешна и вдъхновяваща работа.

„Щастливи сме да бъдем партньори на SPORT DEPOT и да използваме екипировката на един от водещите брандове в индустрията – adidas. Вярвам, че по този начин ще осигурим на нашите фенове качество и стандарт, които заслужават. Подготвена е и специална колекция за феновете. Надявам се, с новата екипировка да постигнем много победи“, заяви Даниел Боримиров.

„Сътрудничеството с ПФК „Левски“ е изключително важно за нас, тъй като отразява политиката и усилията на SPORT DEPOT да подкрепя и развива българския спорт и спортните клубове в страната. Вярваме, че с новите adidas екипи отборът ще постигне още повече успехи на футболния терен и ще бъде истинско вдъхновение за феновете и младите футболни таланти“, каза изпълнителният директор на SPORT DEPOT – Николай Цонов.



Старт на продажбите
Представянето на новата екипировка на Левски се състоя на 6 юни 2023 г. и беше официално организирано за синята общественост и за футболна България. Освен най-новата модерна екипировка, привържениците бяха зарадвани и с разнообразни артикули с логото и символиката на големия отбор Левски.

Представянето на колекцията даде възможност на феновете и почитателите на отбора да си закупят официални продукти, с които да изразят подкрепата си към любимия клуб.

Новата синя фланелка се оказа най-търсеният футболен артикул в България. И така започна да се създава легенда.




Кампанията „Вие ще я превърнете в Легенда“
На 3 август 2023 г. стартира кампанията #ВиеЩеЯПревърнетевЛегенда Синият 12-и играч беше готов да създаде най-новата легенда на отбора. Той не играе на футболния терен, но е също толкова важен и значим за успеха на отбора. Той е душата на клуба, който вдъхва емоция и носи вдъхновение. Дали Синята публика щеше да създеде новата легенда на Левски?




Тя вече е „Легендарната фланелка на Левски“!
#ЛегендарнатаФланелкаНаЛевски
3 март 2024. Рекордни продажби на футболна фланелка в България. Горди сме да съобщим, че над 22 000 фланелки вече са в ръцете на левскарската общност.
Левскари, вие я превърнахте в Легенда! Да, тя вече е „Легендарната фланелка на Левски“.
„Легендарната фланелка на Левски“ вече има ново, още по-специално значение за феновете на Левски. Тя не само отразява предаността и подкрепата към отбора, не само показва честта и уважението към историята, но и едновременно с това създава бъдещето.
Тази фланелка е една по-дълбока и лична връзка между феновете и отбора. Носенето ѝ е начин да се изрази страстта и любовта към Левски, да се усети присъствието на „синия 12-и играч“ във всеки мач и във всеки миг. „Легендарната фланелка на Левски“ със своята визия и символика представлява свързващия елемент между миналото, настоящето и бъдещето на отбора. Тя служи като напомняне за огромните постижения на легендата Левски и неговата огромна синя публика.
Да притежаваш „Легендарната фланелка на Левски“ е начин да усетиш и изразиш близостта си към отбора, да отбележиш уникалната си връзка с тима. Тя е нещо повече от моден аксесоар, тя се превърна в свещен предмет, който носи духа на Левскарството.
Общност, притежаваща 22 000 от „Легендарната фланелка на Левски“ е сила – жест на почит към отбора, израз на силна привързаност и неизмерима любов. Сините фенове създадоха истинска легенда и показаха, че Левски е неделима част от тях и те са неделима част от Левски. Притежаването на „Легендарната фланелка на Левски“ не е просто покупка, това е акт на почит и принадлежност, проява на страст и преданост. То носи със себе си емоции, спомени и символика, които съставляват душата и сърцето на феновете на Левски.


Левскари, вие създадохте истинска легенда. Вие написахте новата история на Левски.


Вие я превърнахте в „Легендарната фланелка на Левски“.