Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Прецизност и комфорт: Новите ски обувки Nordica Speedmachine 3





Впуснете се в едно истинско зимно ски изживяване със Speedmachine 3 на Nordica, шедьовър, роден от десетилетия на усъвършенстване. Тази легендарна all mountain обувка е претърпяла пълна промяна, обещавайки на всички ски ентусиастите още по-голям комфорт и несравнимо представяне. Нека се задълбочим в най-модерните функции, които правят Speedmachine 3 110 незаменим спътник за завладяване на различни планински терени.




Ненадмината мощност и контрол с технологията 3 Force:

Технологията 3 Force на Nordica помага за предаването на енергия от вашия крак към самият вътрешен чорап. Този иновативен подход не само осигурява ненадмината мощност и контрол, но и подобрява цялостната ефективност по склоновете. Малко по-меката гъвкавост на обувката постига перфектен баланс, предлагайки комфорт през целия ден, без да прави компромис с прецизността.






Инфрачервена технология за прецизно персонализиране:

Инфрачервената технология е разработена от Nordica с цел персонализиране на обувките в най-чувствителната точка за скиорите. След като идентифицирате точките на натиск, просто трябва да загреете зоната с инфрачервената лампа. Поставете вендузата, за да неутрализирате натиска, и след минути ще изпитате персонализирано прилягане, което отговаря на вашите уникални нужди. Тази технология гарантира не само прецизно персонализирано прилягане, но и освобождава натиска от чувствителните зони, подобрявайки цялостния ви комфорт.



3Force Honeycomb Shell за подобрена производителност:

Революционната конструкция на обувките, 3 Force Honeycomb Shell на Nordica съчетава лека, но твърда рамка, но с по-меки пластмасови маншет и корпус. Резултатът? Вътрешен корпус, който осигурява максимална опора, отзивчивост и повишен комфорт, като същевременно минимизира теглото. Тази иновативна конструкция дава на скиорите по-голяма мощност, намалено тегло и оптимална опора – предефинирайки ски изживяването.





Подметки Grip Walk за гъвкав терен:

Отговаряйки на изискванията на днешните скиори, подметките Grip Walk на Nordica осигуряват изключителен комфорт и лекота при ходене. Проектирани за съвместимост с връзки Marker Gripwalk® и подобни системи. Тези подметки предлагат страхотно сцепление на различни терени и осигуряват безпроблемно изживяване при ходене.




3D персонализирана коркова подплата за прецизност и топлина:

3D Custom Cork Liner включва естествен корков материал, покриващ повърхността на петата. Този чувствителен материал не само осигурява прецизно прилягане, но също така осигурява топлоизолация, поддържайки краката ви топли и сухи. Насладете се на абсорбиране на удари, повишен контрол и топлина с тази усъвършенствана подплата, която лесно може да се персонализира за най-качествено прилягане.


Високопроизводителна коркова и изотермична технология:

Добавянето на High-Performance Cork към 3D Custom Cork Liner допълнително подобрява страничното предаване, топлината и прецизността. Освен това технологията Isotherm на Nordica, интегрирана в подплатата, гарантира, че краката ви остават топли и сухи, което я прави идеален избор за целодневен комфорт на склоновете.



PrimaLoft® изолация за издръжлива топлина:

Първоначално проектирана за армията на САЩ, изолацията PrimaLoft® намира своето приложение и в ски обувките Speedmachine 3. Запазвайки своите изолационни и леки свойства, дори когато е мокра, PrimaLoft® гарантира, че краката ви остават топли и сухи по време на вашите ски приключения.



Подобрете вашето ски изживяване със Speedmachine 3 на Nordica. Със своите иновативни технологии, функции, които могат да се персонализират, и ангажиментът за комфорт и производителност, тази all mountain ски обувка ще подобри вашето представяне. Закопчайте се и се пригответе да покорите планините с прецизност, контрол и несравним комфорт. Speedmachine 3 на Nordica е вашият билет за нова ера на ски постижения.