Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

NIKE PHANTOM - PRECISION ON POINT

NIKE PHANTOM GX и PHANTOM LUNA са част от MAD READY PACK, чиято дата на представяне пред широката аудитория бе 25-и януари 2024 г.

Професионалните модели ще се предлагат в магазин ABSOLUTE TEAMSPORT Sofia, ABSOLUTE TEAMSPORT Plovdiv, както и онлайн, а базовите модели PHANTOM ще се предлагат и в магазини SPORT DEPOT.



Както винаги бранда залага на известни лица, които да подкрепят модела PHANTOM LUNA/GX, а именно - Ерлинг Хааланд, Енцо Фернандес, Фил Фодън, Родриго, Гави и Камавинга.



NIKE PHANTOM LUNA и PHANTOM GX са направени с луксозен дизайн в половин черен и половин бял цвят, съчетан със златисти лога. Дизайнът напомня за NIKE CLASH PACK, създаден за ЕВРО2012.

NIKE PHANTOM в горната част на обувката е изработен с новата ексклузивна технология на бранда – NIKE Gripknit. Тя е мека и гъвкава и наподобява пръстов отпечатък.

NIKE Cyclone 360 технологията в подметката спомага за по-бързи и уверени движения, при рязка смяна на посоката, особено когато интензивността на играта нараства.

Материалът Flyknit осигурява плътност и добро прилягане на обувката около глезена на играча.




NIKE PHANTOM са проектирани да подобрят контрола при подаване и точността на удара, но освен това предлагат голяма ловкост и намаляват риска от наранявания.

Моделите от NIKE MAD READY PACK, в това число PHANTOM GX и LUNA може да откриеш в магазини SPORT DEPOT, магазин ABSOLUTE TEAMSPORT Sofia, ABSOLUTE TEAMSPORT Plovdiv, както и онлайн.