Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

NIKE MAD READY PACK

През изминалата година беше ГОТОВ (READY), дори беше ГОТОВ ЗА ВЪРХА ( PEAK READY), но тази година NIKE ти поднася изненада и те подтиква да бъдеш ГОТОВ ЗА ЛУДОСТ (MAD READY). Първата колекция от футболни обувки на бранда за 2024 г. вече е факт. Тя включва два ключови модела на NIKE - TIEMPO и MERCURIAL, но също така и бутонките от следващо поколение PHANTOM, в двата му варианта GX и LUNA.



Това, което NIKE започна с READY PACK и продължи с PEAK READY PACK, доразвива в следващо ниво, с новият вид на PHANTOM, MERCURIAL и TIEMPO. Бранда заменя тюркоазеният цвят с преобладаващо лимонено-жълт нюанс комбиниран с бели и черни акценти.



NIKE PHANTOM във варианта на GX и LUNA комбинира в себе си няколко цвята - бяло, черно и метално злато. Горната част на обувката е изработена с новата ексклузивна технология на бранда – тъканта Nike Gripknit. Тя е мека и гъвкава и наподобява пръстов отпечатък. Nike Cyclone 360 технологията в подметката спомага за по-бързи и уверени движения, при рязка смяна на посоката, особено когато интензивността на играта нараства.




NIKE MERCURIAL ще се предлага във варианта на Vapor XV и на Superfly IX. Основната цветова гама на моделите е лимонено-жълта, допълнена от Swoosh и брандирането Air изработени в черно, създавайки прост, но ефектен двуцветен дизайн.



Що се отнася до TIEMPO, той приема същата цветова комбинация, както при MERCURIAL. Тонове лимонено-жълто преобладават в предната част, докато бялото овладява петата. Черните Swoosh и яка подчертават визията, а дискретните златни елементи добавят допълнителна изтънченост към общия дизайн.


Всички модели от серията на NIKE MAD READY PACK може да откриеш в магазини SPORT DEPOT, магазин ABSOLUTE TEAMSPORT Sofia, ABSOLUTE TEAMSPORT Plovdiv, както и онлайн.