Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Ловкост, скорост, прецизност и перфектно докосване на топката с новия NIKE PEAK READY PACK

Новите футболни обувки на Nike от серията PEAK READY PACK са създадени за тези, които са поставили основите на уменията си на терена и искат да ги доведат до нови нива, постигайки върхове.



Открий ексклузивните модели PHANTOM GX ELITE FG и MERCURIAL SUPERFLY 9 ELITE SG в магазини SPORT DEPOT или онлайн на sportdepot.bg. Всички модели от серията, включително и TIEMPO LEGEND 10 ELITE ще откриеш в магазин ABSOLUTE TEAMSPORT Sofia и в новооткритият ABSOLUTE TEAMSPORT Plovdiv.





Мъжкият модел PHANTOM GX ELITE FG е създаден с Nike Gripknit технология, както и останалите модели от серията PHANTOM. Тя представлява съчетание от два вида прежда, която имитира пръстов отпечатък. Nike Gripknit създава леко лепкава повърхост, която спомага за захващане на топката при подаване и стрелба към вратата, така че да можеш да се отличиш във важни мачове и никога да не изпуснеш целта.




Nike Gripknit също така предлага защита от атмосферни влияния: начинът, по който нишките са създадени и покрити, предпазва плетката от намокряне, без да се налага добавяне на допълнителни материали. А това от своя страна подобрява съприкосновението с топката.




Независимо дали е мъглив и влажен ден в Лондон или горещ ден в Бразилия, предимствата на материала за защита от атмосферните условия помагат да се осигури постоянство при играта с топката и оптимално представяне при различни условия.



Универсалният модел на бутоните осигурява на футболистите повишено сцепление и подпомага опората при бързи и резки движения със смяна на посоката. Подметката е с 13 бутона, пет от които са тризвездни, като така се създава най-универсалната подметка на футболни обувки Nike. Подметката оптимизира движенията в различни посоки на терена, позволявайки на спортистите бързо да се отделят от опонентите си.



Футболният модел MERCURIAL SUPERFLY 9 ELITE SG е създаден, за да усетете взривната скорост, докато тичате по игрището, правейки смели и ловки движения.




Zoom Air технологията, специално направена за футбол, и текстура с добро захващане отгоре за изключително докосване спомагат да доминирате в последните минути на мача - когато това е най-важно. Скоростта е във въздуха. Тази версия разполага с Anti-Clog Traction на подметката, която помага за предотвратяване залепването на кал.


Футболните обувки Nike Superfy 9 се представят с нова визия и редица компоненти с акцент върху скоростта и прилягането. Съобразени с наблюденията на спортисти, обувките Nike SUPERFLY 9 ELITE SG, които са акцент в селекцията, се фокусират върху четири области:




Прилягане: горната част осигурява прецизно прилягане, а яката при глезена обгръща крака като чорап;
Докосване: дизайнът е насочен към контрола над топката при висока скорост;
Ускорение: обувките целят да тe подпомогнат при бързо ускоряване;
Стил: Моделите от серията са в светли, ярки цветове, които подчертават бързината.




Обувките са леки, с текстурирана горна част за оптимален контрол над топката при висока скорост, а бутоните осигуряват сцепление и стабилност според предназначението на подметката. В серията Nike Superfy 9 можеш да намериш мъжки и младежки обувки.



Nike TIEMPO LEGEND 10 ELITE е създадена, за да докаже, че дори легендите намират начини да се развиват.
По мека от естествената кожа FlyTouch Plus, с която са изработени се адаптира към крака ти и работи с All Conditions Control (текстура с отлично захващане дори при мокри условия), така че можете да диктувате темпото на играта си.





TIEMPO LEGEND 10 ELITE е подходяща за всяка позиция на терена, независимо дали изпращате точен пас през отбраната или се връщате, за да спрете бързо нападение. Тази версия разполага с Anti-Clog Traction на подметката, която помага за предотвратяване на залепването на кал.