Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Футболните обувки FUTURE ULTIMATE: доминирай в комфорт на терена

Новите футболни обувки FUTURE ULTIMATE FG/AG от серията FUTURE на германския спортен бранд PUMA впечатляват с технологии и визия. Обувките са вдъхновени от стила на игра на бразилската футболна звезда Неймар, който е и лице на кампанията за представянето им.

Последният модел FUTURE ULTIMATE FG/AG се отличава преосмислен дизайн. Моделът включва иновативна горна част FUZIONFIT360, която комбинира специално създадена мрежеста материя и еластична текстилна плетена тъкан и интегрира ексклузивната технология PUMA PWRTAPE за подобряване на опората и адаптивно прилягане.

Флориан Немец, старши мениджър на продуктовата линия „Обувки за отборни спортове“ в PUMA, описва въвеждането на технологията PWRTAPE като вълнуваща иновация. Лентата със зигзагообразна форма в горната част цели да предостави опора на краката. Поставянето ѝ е прецизирано на основата на данни от измерване на напреженията на разтягане на горната част на обувката при набиране на скорост, бягане, финтове, ритане на топката.

„PWRTAPE е интегрирана в зигзагообразна форма за целева подкрепа в зоните с големи напрежения. Това осигурява на спортистите оптимална опора с максимално фиксирано прилягане“, допълва Немец.

За да позволи на играчите дадат израз на своята креативност, FUTURE ULTIMATE FG/AG разполага със специален 3D релеф в зоните за контакт с топката за подобряване на контрола при дрибъл, подаване и завършващ удар. Дизайнът и съставът на подметката, предназначена за игра на твърда настилка от естествена трева и изкуствена трева, е насочен към осигуряване на сцепление и стабилност. В задната част на подметката Dual-Density Motion System PUMA залага на термопластичния еластомер Pebax за стабилност, а в предната част - на термопластичен полиуретан, за да я направи по-гъвкава и адаптивна при резки промени на посоката.

Отключи креативността, демонстрирай умения на терена, избери обувки от серията FUTURE на PUMA. Освен модела FUTURE ULTIMATE FG/AG в селекцията ни от серията FUTURE ще откриеш още футболни обувки за мъже и за деца за различни терени.