Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Футболните обувки adidas Predator Accuracy: покажи умения на терена

Обуй ги и се отдай на страстта към играта

За теб футбола е страст, вълнение, а на терена играта изисква умения. Искаш да покажеш най-доброто от себе си, затова избираш и подходящите обувки? В серията adidas Predator Accuracy можеш да откриеш модели за играчите, които грабват погледите на терена с прецизност и умела игра с топката.

Точността се превръща в рутина за обсебените от прецизността. Тя заляга в начина на мислене за играта на всички страхотни футболисти. Всичко се свежда до попадението в целта и еуфорията от точността, обясняват от adidas.

С дизайн, насочен към стабилност, комфорт, контрол над топката и прецизност при удара, обувките от гамата Predator Accuracy са проектирани така, че да покажеш уменията си в играта, а когато пристъпиш към целта, да имаш увереността да се възползваш от колкото се може повече от шансовете и да не пропускаш нищо в играта си.

Сред селекцията ни модели от серията adidas Predator Accuracy звездата са обувките Predator Accuracy.1 Firm Ground. Те са създадени да ти помогнат да покажеш възможностите си на терена – контрол над топката и прецизност при удара.

Обувките са снабдени с 3D принтирани елементи в зоните за удар за контрол над топката, подметка, която подпомага стабилността и бързата игра със смяна на посоката на терен от естествена трева, а комфортът се допълва от дизайна на горната част на оптимално прилягане.

При изработването на горната част са вложени рециклирани материали, като делът им е 50%, а целта е намаляване на пластмасовите отпадъци и въглеродния отпечатък на продукта.

В селекцията ни от серията adidas Predator Accuracy можеш да намериш обувки от различни категории и за различни типове терени. Те са с различни характеристики и материали, но винаги с нужното качество за да те подкрепят в играта.