Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Дамската линия DIVINE: за впечатляваща визия на ски пистата

DIVINE е бранд, амбициозно и умело съчетаващ качество, оригиналност, естетика и елегантност, за да превърне своите облекла в предпочитани от любителите на зимни спортове с изтънчен вкус и желание ски пистата да е и техен моден подиум.

В магазин SPORT DEPOT MEGA STORE и онлайн на sportdepot.bg дамите могат да открият лимитирана серия от ски облекла DIVINE, с които да се откроят, докато се спускат.

Марката DIVINE е вдъхновена и по своеобразен начин представя съчетанието на стил, удобство, красота и любов към зимните спортове. Брандът неслучайно избира за свой символ едно от най-красивите и благородни горски животни. Еленът въплъщава и се превръща в символ на красота, елегантност, съвършенство и величие.

Продуктите на бранда са проектирани така че да са винаги актуални със своите вталени силуети, подбрани цветове и впечатляващи детайли. В дизайна на всички облекла се забелязва внимание към свободата на движение, а с висококачествените си материали те са готови да издържат и да те придружат сезон след сезон.

Сред продуктите от дамската линия при нас ще откриеш модели в черен цвят, които да ти позволят неповторимо съчетание в облеклото, отличаващо с ефективност и елегантност.

Панталоните PENELOPE са с вталена кройка, умело подчертана от контрастни ленти, а комфортът е постигнат чрез технологична еластична материя.

Вталеното черно яке DARLA е с ергономичен дизайн, изолация PRIMALOFT ™ и стилни детайли като елемент от изкуствен косъм на качулката и ефектна бродерия на лисица на гърба, създадена на специална машина.

Допълни визията си с DINA – ватирана жилетка в черно със страничен цип, подвижна козина на качулката и PRIMALOFT ™ изолация.

Не пропускай да изпробваш DIA, ако наистина искаш да задържиш всички погледи върху себе си – този тънък черен гащеризон е изработен от PREMIUM STRETCH Soft Shell материя, еластична подплата от трико и впечатляващи златисти детайли.

Продуктите DIVINE комбинират креативност и изчистени линии и целят да ти вдъхнат самочувствие и увереност, да те обгърнат в комфорт, но и да ти дадат усещане за неповторимост, красота и очарование. 

Открий дамските ски облекла DIVINE в магазин SPORT DEPOT MEGA STORE и онлайн на sportdepot.bg.