Четвъртото издание на „Бистрица рън“ е на 24 май

Известното сред бегачите трасе от Бистрица до Железница е с дължина 11.6 км

След „Поморие рън“ състезанията от веригата „Рън България“ продължават на 24 май в Бистрица. Четвъртото издание на планинското бягане „Бистрица рън“ ще бъде на празничния 24 май (вторник). 

Основната дистанция е с дължина 11.6 км и е по емблематичната пътека над село Бистрица до село Железница – част от трасето на популярното състезание „Витоша 100“. Четвъртото издание на „Бистрица рън“ предлага и дистанция за начинаещи и деца с дължина 2 км.

Стартовите пакети ще са налични в сградата на кметство Бистрица на 23 май от 10:00 до 19:00 часа. Всеки регистриран участник в бягането ще получи тениска, а всеки, достигнал до финала – сертификат и уникален медал от SPORT DEPOT.

Веригата за спортни стоки SPORT DEPOT отново се включва с подаръци и награди за победителите в планинското бягане „Бистрица рън“. Всички участници в състезанието ще получат ваучери с еднократна отстъпка, валидни за всички физически обекти и за онлайн магазина на веригата. Подаръчни ваучери за покупка в магазините на SPORT DEPOT и тениски Nike очакват първите три жени и трима мъже на финала. 

Напомняме на нашите клиенти и приятели, че могат да получат 50% отстъпка от цената за регистрация чрез специално създадения промокод runbul2022extra.

За жителите на село Бистрица и село Железница участието е безплатно (удостоверява се при регистрация на място с лична карта). 

Цялата програма на състезанието можете да видите ТУК.

Състезанието ще бъде излъчвано на живо със стрийм във Фейсбук страницата на списание „Атлетика“.

Регистрация за дългата дистанция на „Бистрица рън“ продължава на

Регистрация за дългата дистанция на „Бистрица рън“ продължава на www.runbulgaria.org.