Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

ADIDAS EURO24 BALL FUSSBALLLIEBE - Отпразнувай любовта към футбола





ADIDAS представя новата официална топка FUSSBALLLIEBE за UEFA EURO2024. Може да я откриеш в магазини Sport Depot, магазин ABSOLUTE TEAMSPORT SOFIA, новооткрития ABSOLUTE TEAMSPORT PLOVDIV, както и онлайн.




Дизайнът на FUSSBALLLIEBE представя енергията на играта и движението на топката чрез впечатляващи черни криле, които се акцентират от цветни ръбове, извивки и точки. Смелите червени, сини, зелени и оранжеви цветове върху повърхността на топката символизират енергията, която носят играчите в турнира, а и любовта към футбола на феновете по целия свят. Всички стадиони, на които ще се проведе UEFA EURO2024 са графично представени, вплетени в дизайна на топката, заедно с имената си.




FUSSBALLLIEBE означава „любов към футбола“, а самата топка е проектирана за по-голяма прецизност. Нейната PRECISIONSHELL е изградена от 20 части и стратегически разположени пори по външната обвивка, за да контролират въздушния поток над топката за максимална прецизност.
CTR-CORE в топката подкрепя външната обвивка. Проектиран е за точност и постоянство, спомага за прецизна игра с максимална форма и задържане на въздуха.



FUSSBALLIEBE ще изпраща данни в реално време до съдиите, а благодарение на изкуствения интелект, вграден в нея, ще посочва позицията на играча и ще помага на ВАР системата за по-бързо отчитане на игра с ръка и нарушения.



Бъди сред първите, които ще имат възможността да се докоснат до тръпката на EURO24, притежавайки топката, предназначена за първенството.
Може да откриеш FUSSBALLIEBE в магазини SPORT DEPOT, магазин ABSOLUTE TEAMSPORT SOFIA, новооткрития ABSOLUTE TEAMSPORT PLOVDIV, както и онлайн.
Отпразнувай любовта към футбола!