Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

В света на екстремните спортове безопасността винаги стои на първо място независимо от спорта, който практикувате. Алпина е марката, произвеждаща в Германия, която от 1980 година насам е поела грижата да се чувствате по-спокойни, благодарение на продуктите, които произвежда.

Още в първите години след създаването на марката, Alpina влиза на пазара като компания, която предлага на спортистите продукти с възможно най-добрите технологии по отношение на безопасността и сигурността. Само две години след основаването си, Alpina пускат революционните за онзи момент ски маски, които позволяват панорамно поле на зрението.

През 1992 Алпина представя и нечупливите си поликарбонатни лещи или т.нар Ceramic Lens Technology, която я превръщат в пазарен лидер.

През 2008 година е представена и интовативната технология комбинираща 2 вида лещи. Поляризиращата Quattroflex технология, която предоставя висок контраст както и Varioflex технологията, която адаптира вашата маска спрямо различната външна осветеност.

След като става първата компания, която да лансира технология за точно прилягане на колоездачни каски спрямо индивидуалните особености на главата, днес марката продължава да се развива и да усъвършенства технологиите, които прилага във всички нейни продукти.

Спорт Депо е официален представител на марката за България. В нашите магазини можете да откриете голямо разнообразие от каски за зимни спортове и колоездене, маски, слънчеви очила и аксесоари.