Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT Варна Delta Planet Mall

Адрес

бул. "Сливница" №185, Delta Planet Mall, ниво 1

Работно време


понеделник-неделя: 10:00-20:00

26.11-28.11: 10:00-21:00


SPORT DEPOT Delta Planet Mall предоставя и услугата "Поръчай чрез Viber или телефон, вземи от магазин". Свържи се на телефон: 0877 12 27 53

Контакти
[email protected]
Специализирани сектори
 

Уважаеми клиенти, 
заповядайте в нашия магазин в Delta Planet Mall във Варна!

Площ: 544 кв. м 

В магазина ще откриете разнообразни решения и всичко необходимо за спорта и свободното време: спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска и туристическа екипировка, плувни аксесоари, екипировка за футбол, тенис, волейбол, водни спортове и много други. Най-новите колекции на аdidas, Puma, Reebok, Nike, Lotto и много други известни марки се предлагат на изключително атрактивни цени.

Пазаруващите в SPORT DEPOT могат да се възползват от бонус програма за лоялни клиенти, която гарантира пазаруване на цени без конкуренция на пазара на спортни стоки в България.

Очакваме Ви в спортен магазин SPORT DEPOT с хиляди идеи за спорт и свободно време и много изненади! 

Магазинът се намира на ниво 1.
... 
Бъдете спокойни - с оглед вашата и нашата безопасност работим с пропускателен режим и при засилени хигиенни мерки. Носете своите маски и спазвайте необходимата дистанция.