Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT София Bulgaria Mall

Адрес

бул."България"69, Bulgaria Mall

Работно време
Уважаеми клиенти, поради приетото на 13.03.2020г. извънредно положение в РБ и обявените карантинни мерки, магазинът няма да работи с клиенти от 14.03.2020 до 12.04.2020г.
понеделник – неделя: 11:00 – 22:00 часа
Контакти
[email protected]
Специализирани сектори
 

Заповядайте в нашия магазин в Bulgaria Mall, София

Площ: 1 200 кв.м

В магазина ще откриете разнообразни решения и всичко необходимо за спорта и свободното време: спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска и туристическа екипировка, плувни аксесоари, екипировка за футбол, тенис, волейбол, водни спортове и много други. Най-новите колекции на Adidas, Puma, Reebok, Nike, Lotto и много други известни марки се предлагат на изключително атрактивни цени.

В магазин SPORT DEPOT Bulgaria Mall посетителите могат да се възползват от иновативна технология за диагностика на ходилото и походката, в резултат на която клиентът да може да направи избор на подходящите за него спортни обувки. Предлагаме Ви напълно безплатно:

> Диагностика и консултация на място (продължава около 20 мин.) 
> Определяне на типа стъпало, пронация и техника на бягане 
> Препоръка за точния модел обувка за вас

ПОВЕЧЕ ЗА ПРЕДЛАГАНАТА УСЛУГА ТУК >

Пазаруващите в Sport Depot могат да се възползват от бонус програма за лоялни клиенти, която гарантира пазаруване на цени без конкуренция на пазара на спортни стоки в България

Очакваме Ви в спортен магазин Sport Depot с хиляди идеи за спорт и свободно време и много изненади!

Магазинът се намира на етаж 2

 

Удобен градски транспорт до магазина:

автобус 64, 204
трамвай 7

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save