Нашето мото

 • За компанията
 • Философия
 • Нашето мото
 • История
 • Инвеститори
 • Политика за подаване на сигнали за нередности
 • СПОРТЪТ Е НАША СТРАСТ! ТОЙ НИ ПОМАГА ДА БЪДЕМ ПО-ЗДРАВИ, ПО-СИЛНИ И ПО-ПЪЛНОЦЕННИ

  ИЗБОР

  Ние сме спортен магазин за цялото семейство! Предлагаме пълна гама спортни стоки за всички спортове и занимания на открито. В магазините ни можете да намерите всичко необходимо за професионалисти и любители: от основни спортни стоки и екипировка до най-новото технологично спортно оборудване от последно поколение. Продуктовото ни портфолио обхваща над 30 000 артикула, подбрани измежду повече от 120 световноизвестни марки. Всяка година нашите магазини се посещават от стотици хиляди хора. Няма значение дали живеете в София, Бургас, Варна, Пловдив, Габрово... ние имаме магазини в почти всички големи градове. 

  За тези, които искат винаги да имат достъп до качествени спортни стоки, създадохме удобен онлайн спортен магазин. Дълбочината и обхватът на нашата селекция са почти несравними - ние предлагаме огромен избор от решения за всеки спорт и се стремим да сме близо до всеки атлет! Можете да пазарувате онлайн бързо, лесно и удобно и само с няколко клика да изберете търсените от Вас спортни стоки. Ще ги получите бързо, без да е необходимо да чакате десетки дни и седмици, безплатно или на много ниска цена за доставка.

  СПОРТ

  За някои спортът е начин на живот и сериозно предизвикателство за изкачване до върха и постигане на сериозни резултати. За други спортът е хоби, начин за активна почивка и средство за поддържане на добра форма и тонус. И в двата случая за нас спортът е гаранция за по-добър живот, по-добро здраве, самочувствие, средство за изграждане на характера и създаване на дисциплина. Това заляга в основата на нашата философия и продуктова политика. 

  Ние подкрепяме всички хора от всички възрасти да спортуват и да изберат най-доброто за тях. Всеки един от нашите клиенти – професионален атлет, любител спортист или начинаещ е добре дошъл в нашите магазини, за да направи своята стъпка към по-пълноценен и здравословен живот, гарантиращ изграждането на една по-пълноценна нация. 

  Ние приемаме всеки спорт като важен спътник на всеки човек в неговия живот и ценим приноса му за цялостното развитие на подрастващото население. Обръщаме голямо внимание на качеството и адаптивността на предлаганите продукти за всеки клиент, независимо дали става дума за спортно облекло, обувки за професионални преходи или специализирано спортно оборудване. Ние вярваме, че модерните технологии могат значително да подобрят ефективността и безопасността на всеки атлет, за да може да получи максимално удоволствие от движението.

  ПОБЕДА

  В усилията си да бъдем по-близо до нашите клиенти ние непрекъснато разширяваме и усъвършенстваме нашата търговска мрежа. Имаме мрежа от над 25 магазина в цялата страна и онлайн магазин, чрез който бързо и лесно спортните стоки да могат да достигат до всяка точка на страната. Ние сме доказан лидер на пазара на спортни стоки в България и вече 20 години не спираме своето развитие, усъвършенстване и постигане на поставените цели. 

  Ние вярваме, че нашата внимателно подбрана селекция от спортни стоки, възможностите за избор и консултацията, която предлагаме, както и всички допълнителни услуги, правят възможно най-лесно за всеки, който има нужда от спортни стоки, да направи с удоволствие своя избор и да стане наш лоялен клиент.   

  ГАРАНЦИЯ

  Ние сме сплотен екип от професионалисти и всеки един от нас, било то експерт по разработването на нова спортна екипировка и технологии или консултант в магазин, се стреми да гарантира, че с нашите стоки всички атлети могат да се насладят напълно на спорта и активния начин на живот. В продължение на много години ние правим всичко, за да гарантираме, че с наша помощ хората могат да се насладят на един по-пълноценен живот. 

  Наша основна цел е да предоставим на клиентите си оборудване и екипировка с отлично качество на достъпни цени. А на всички наши лоялни клиенти - да дадем възможност да се възползват от атрактивната ни програма за лоялност, която е нашият комплимент към тях.