Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Купи на изплащане

 

Възползвайте се от възможността да закупите харесаните от вас продукти на изплащане без оскъпяване. Ако желаете да се сдобиете с нов фитнес уред, велосипед, ски/сноуборд екипировка, обувки или екипи, но не разполагате с необходимите средства, това е една добра възможност. Единственото условие е избраният артикул да бъде на стойност над 150 лв.

  • Сами избирате месечната си вноска
  • Одобрение до 1 час след поръчката
  • 0% оскъпяване

Как да закупите желаният от вас продукт на изплащане?

1. Изберете желаният от вас продукт и натиснете бутона ДОБАВИ В КОЛИЧКАТА (артикулът ще се добави във вашата кошницата)

 

2. Влезте в кошницата и натиснете бутона ПРОДЪЛЖИ

 

3. Преминете до СТЪПКА 2 (Данни за поръчка) и попълнете необходимите данни

Попълнете населеното място и адрес за доставка на направената поръчка.

 

4. Изберете Начин на плащане - Кредит от BNP Paribas PF

Ще се покаже меню, в което трябва да изберете желаната от Вас схема на изплащане, да въведете вашето ЕГН и да изберете желан час, в който сътрудник на BNP Paribas да се свърже с вас. За да преминете към потвърждение на тази стъпка трябва да прочетете общите условия: „Запознах се и съм съгласен с Общите условия на БНП Париба Лични Финанси” и да отбележите, че сте прочели условията.

 

5. Последната стъпка е потвърждението на поръчката.

Проверете внимателно дали всичко е попълнено правилна и дали избраната схема отговаря на избраната от вас в СТЪПКА 2. След потвърждаване на поръчката от вас сътрудник на BNP Paribas PF ще се свърже с вас за да ви информира дали сте одобрен.