Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Зрелищна игра определя третия финалист в Maximal Revenge 3

Оспорвана битка по пътя към финала предложи спортното онлайн риалити Maximal Revenge 3. Големият залог определи играта да е комплексна, а участниците показаха на какво са способни, за да стигнат до заветния последен етап от състезанието. 

Две двойки вече се класираха за финала – Веско и Роберта и Милен и Джералдин. Други четири двойки се изправиха пред не едно, а четири препятствия, за да продължат напред и да спорят за крайната победа. Отборът, преминал ги най-бързо, се класира директно и се присъединява към другите финалисти. 

А за четвъртия претендент за титлата тежката дума се пада на Съвета на Maximal, в който влизат Ваня и Жени и Краси и Силвия. 

Играта препятствие пред отборите, насочили се към финала, носи името Речна битка. В нея има четири етапа, като двойките избират сами кой от съотборниците през кои два да премине.

Първата зона е „Мостът на Maximal“, на който участникът трябва да постави 13 вериги. След това той или неговият съотборник отива към „Веригата над реката“ и трябва да премине през нея по какъвто начин иска, без да докосва водата. Ако някой от участниците докосне водата, отборът ще бъде „глобен“, като се добавят 30 секунди към времето му. 

Следващата част от трасето е „Конструкцията на Мaximal“, където участниците трябва да направят с махове шест набирания, премествайки лост по своеобразните „стъпла“ на Конструкцията. След това е финалната права – четвъртата зона, в която участникът трябва да премине през реката, за да достигне до флаг, с който да сложи край на играта. 

Първи в „Речна битка“ се впуснаха Явор и Вики, като се зарекоха да дадат всичко от себе си, за да спечелят. Вики трябваше да поставя веригите по „Моста на Maximal“ и тя се справи без грешка и при завидно темпо. 

Явор премина бързо и чисто през „Веригата над реката“. Той сподели, че за него това е бил най-трудният етап от играта предвид ръста и теглото му и макар да е изглеждало лесно, е било сериозно натоварване. 

Явор учуди наблюдателите с бързината, с която се справи с „Конструкцията на Maximal“, а Вики премина през реката до флага и ознаменува успеха на отбора в играта. Двамата бяха доволни от постигнатия резултат.

Сюзън и Вайс бяха следващата двойка, която трябваше да премине маршрута, като тяхната стратегия за преодоляване на препятствията бе същата като тази на Явор и Вики. Така Сюзън стартира с поставянето на веригите по „Моста на Maximal“ и се справи успешно, макар и по-бавно.

Вайс премина чисто през следващото препятствие, а при третото преполови времето, премествайки лоста с две стъпала нагоре наведнъж. Сюзън развя флага в края на успешно завършената игра. „Дадохме всичко от себе си“, лаконична бе двойката.

Трети в „Речна битка“ влязоха Данчо и Даяна. Те разпределиха по идентичен начин препятствията помежду си. Даяна се справи с „Моста на Maximal“ и следващите две предизвикателства бяха оставени на Данчо.

Той бързо и по впечатляващ начин се справи с „Веригата на Maximal“. Но и заради травма не успя с маховете и Конструкцията на Maximal въпреки многократните опити и желанието, което демонстрира. Двойката изрази съжаление за неуспеха, но сподели, че се осланя на избора на Съвета на Maximal.

Последни поред в играта бяха Габи и Светльо, като разпределението на етапите помежду им бе както и при другите двойки. Въпреки трудностите и претърпяна операция на коляното Габи се справи успешно с първото препятствие. 

Светльо също бързо и чисто премина през предизвикателствата в следващите два етапа и Габи развя победоносно флага на финала на тяхното участие. Отборът изрази задоволство от представянето си и от това, че двамата са успели да демонстрират различните умения, които притежават. Габи я определи като своята любима игра досега в Maximal Revenge.

В следващия епизод предстои да разберем коя двойка e завършила първа по време в играта и се класира директно за финала. Гледайте епизод 13 на състезанието в понеделник, 2 август, от 20:00 часа в YouTube канала на Maximal или в специално създадената ни страница