Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Заложи на бързината в играта с футболните обувки PUMA ULTRA ULTIMАTE

Когато излезеш на терена, играта ти се отличава с бързина и прецизност. За да демонстрираш уменията си, се нуждаеш от подходящите обувки. Затова PUMA създаде обувките ULTRA ULTIMATE.

В магазин ABSOLUTE TEAMSPORT, SPORT DEPOT София MEGA STORE и SPORT DEPOT Пловдив RETAIL PARK ще откриеш модела ULTRA ULTIMATE с подметка за твърда настилка от естествена трева. Още модели от серията ULTRA за мъже и деца с различни характеристики можеш да намериш в магазините ни и онлайн.

Моделът ULTRA ULTIMATE е проектиран за игра, която се отличава със скоростта. Той разполага с ултра лека горна част, подобрена с TPU кожа, за да осигури издръжливост при минимално тегло. За допълнителна стабилност вътрешната конструкция приляга оптимално и не позволява приплъзване на краката в обувките.

Технологията 5-D PWRPRINT е поставена върху ключови области на горната част, като осигурява подсилване на микрониво за оптимално прилягане и подкрепа. За опората допринася и PWRTAPE технологията при петата.

Моделът ULTRA ULTIMATE е с външна подметка SPEEDPLATE с различни плътности за оптимално сцепление. Тя допринася и за оттласкването и бързината, като е вдъхновена от шпайковете на спринтьорите. Бутоните на подметката са предназначени за игра на твърда настилка от естествена трева.

В магазините ни и онлайн можеш да намериш и други младежки и мъжки обувки от серията ULTRA с различни характеристики за игра на твърд терен с естествена трева. Разкрий уменията си, заложи на бързината в играта с PUMA ULTRA. Не пропускай футболните обувки от серията PUMA ULTRA.