Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Якетата adidas – разнообразие от модели на утвърден бранд

Функционални, удобни, със семпъл дизайн и познатото лого – якетата adidas са готови да тръгнат с теб със спортен стил в града и комфорт за всяко приключение. 

В селекцията ще откриеш якета за спорт, туризъм и ежедневието със съответните характеристики за твоите планове и активности.

Нов сезон – нов стил! Завърши своята визия с яке adidas! В кампанията участват осем якета в определени цветове и те са показани в специално създадената ни страница. Сред тях са четири дамски и четири мъжки връхни дрехи. В кампанията якетата са представени от артиста Искрата и инфлуенсъра Корнелия Юлиева.

Двамата демонстрират различните визии, които adidas може да предложи за стила в града. Интересните акценти и подборът на цветове правят впечатление а другото е типичното за adidas качество и стремеж към екосъобразност.

А екологичните аспекти в създаването на якетата правят още по-силно впечатление, когато са насочени към създаването на якета за приключения и активности на открито извън града. Те са технологични и удобни, защото заслужаваш дрехи които са комфортни, и в града, и за различни видове спорт, и разбира се, за туризъм сред природата.

Ти определяш, избери своята визия. Участвай в кампанията adidas House of Jackets Promo! Гласувай за едно от осемте якета, показани в специално създадената страница, регистрирай се и можеш да спечелиш своя фаворит. Кампанията продължава до 8 декември. Голямата награда в adidas House of Jackets Promo е яке, победителят ще е един, а кой ще е той, ще определи томбола.

Мъжко яке TERREX GORE-TEX PACLITE

Якето, което най-добре може да те предпази от дъжда, е това, което носиш със себе си, когато завали. Затова adidas създаде мъжкото TERREX GORE-TEX PACLITE RAIN JACKET. То освен че е с Gore-tex мембрана, за да те пази от валежи и вятър, е с конструкция, която го прави леко и удобно за съхранение. При създаването на якето е използван рециклиран полиестер като част от амбицията на adidas за екосъобразност и намаляване на пластмасовите отпадъци.

adidas препоръка за стила: 

Избирай по-светли тонове през деня и съчетай с тъмни аксесоари.

Дамско яке VARILITE DOWN

Лекота и топлина – тези са отличителните характеристики на якетата с пух, в това число и на VARILITE DOWN. Патешкият пух запазва оптимално топлината и е много лек, което го прави предпочитан като изолационен материал за връхни дрехи. Пухът е поставен в безшевни камери, отблъскващи навлизане на вятър и влага, които допринасят за ефективността на изолацията. Високата яка, пришивката под ципа и маншетите на ръкавите допринасят за комфорта.

adidas препоръка за стила

Съчетай студените нюанси с пастелни тонове. Кой каза, че в планината не се ходи със стил?

Мъжко яке TERREX MULTI RAIN.RDY

Когато прогнозата за времето вещае превалявания, вятър, слънце и от всичко по малко, подготви се с якето adidas Terrex RAIN.RDY. С него можеш да останеш далеч от капризите на времето, за да си сух. Конструкцията на материята е двуслойна, като тя е водоустойчива и паропропусклива, за да ти е комфортно. Сложи ценните вещи на сигурно място в джобовете. Не пропускай всяка възможност да прекараш повече време навън. При създаването на якето са вложени рециклирани материали от серията Primegreen като част от целите на adidas за намаляване на пластмасовите отпадъци.

adidas препоръка за стила 

Планината предлага по малко от всичко, затова и стилът ти може да е такъв. Избери палитра от цветове, комбинирай с едноцветни шапка и долнище.

Дамско яке ESSENTIALS DOWN

Наследи се на леко яке, което запазва топлината, без да е обемно. Изолацията на якето съчетава патешки пух със синтетична влакна, а водоотблъскващото покритие е без PFC. Материята на якето пък е изработена, като в нея са вложени висококачествени рециклирани материали от серията adidas Primegreen. Дизайнът и характеристиките на Essentials Down несъмнено ще го наредят сред предпочитаните дрехи в гардероба ти.

adidas препоръка за стила 

Цветът, с който този сезон правиш впечатление – величественото бордо. Съчетай с по-светли нюанси за цялостна модерна визия.

Мъжко яке ESSENTIALS DOWN

Леко и компактно, якето Essentials Down ти дава лекотата и топлината на пуха, опакована в градски стил и подпечатана с трите ленти на adidas. Бъди готов за града и отговорен към природата – якето е изработено с рециклирани материали като част от ангажимента на adidas за намаляване на пластмасовите отпадъци и въглеродния отпечатък. Якето ще те предпази от студ, като запазва оптимално топлината, а също така може да те държи сух при леки валежи от дъжд или сняг.

adidas препоръка за стила 

Ти определяш правилата в града. Заложи на пастелните тонове за непогрешима комбинация.

Дамски елек W HELIONIC VEST

Облечи този елек, когато ти е нужна допълнителна топлина в града или по пътеките. Дрехата е с изолация от патешки пух, опакован в дизайн на adidas. Конструкцията на камерите повишава ефективността ѝ, а регулируемата качулка допълва защитата ти в студените дни. Елекът е и екосъобразен, като е изработен от рециклирани материали.

adidas препоръка за стила

adidas развенчава мита, че бялото е скучно. Цветът е класика и позволява различни комбинации облеклото.

Мъжко яке ITAVIC 3S 

Мъжкото яке Itavic 3S ти предлага функционалност и интересна визия за делниците и за уикендите. Синтетичната изолация задържа топлината, без да придава допълнителен обем. Леки превалявания от дъжд или сняг не са проблем. Якето е създадено с рециклирани материали, като така adidas напредва към целите си за намаляване на пластмасовите отпадъци и въглеродния отпечатък.

adidas препоръка за стила 

Черното е символ на увереност и контрол – нещата, от които имаш нужда, когато се движиш в града. Комбинирай с контрастни цветове за съвършена визия.

Дамско яке ITAVIC 3S 

Дамското яке ITAVIC 3S е предназначено за града и кратки излети, като синтетичната му изолация ти предоставя топлина, а също така може да те предпази от леки превалявания от дъжд или сняг. При изработването на дрехата са вложени рециклирани материали, защото adidas се стреми да постигане екосъобразните си цели.

adidas препоръка за стила

Черният цвят е като платно, върху което можеш смело да експериментираш. Той може да провокира запомняща се визия и смели момичета.

Участвай в кампанията adidas House of Jackets Promo!

А в магазини SPORT DEPOT и онлайн на sportdepot.bg можеш да откриеш разнообразие от якета за сезона на любимата си марка.