Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Всяка игра има значение

SPORT DEPOT с кампания в подкрепа на SOS Детски селища

За втора поредна година SPORT DEPOT инициира кампания в подкрепа на каузата на SOS Детски селища България. В навечерието на коледните и новогодишни празници представя лимитирана серия от тениски, чорапи, текстилни торби и картички Brille, която може да превърне всеки в дарител и добротворец.

Артикулите, част от кампанията „Всяка игра има значение“, са изработени от висококачествени материали и имат атрактивен коледен дизайн, носещ много настроение и предизвикващ усмивки. С покупката на продукт от лимитираната серия всеки от зовал се дарява между 1 и 5 лева на SOS Детски селища и по този начин подкрепя мисията – децата да спортуват активно и да бъдат здрави. Всеки може да зарадва себе си, любим човек, колега или партньор с коледен подарък с мисия. Подарък, с който ще дари смисъл, добрина и щастие за другите и за себе си.

Щастливи сме, че отново партнираме на SOS Детски селища в мисията им да осигурят среда на любов, уважение и сигурност на всяко едно българско дете. Ето защо инициираме тази кампания, за да дадем шанс на повече хора да се присъединят към нас и да донесат повече смисъл и щастие в най-хубавите дни в годината.

„Всяка игра има значение“ не е просто слоган на кампанията, а сентенцията и смисълът на инициативата, посветена на децата и младежите в риск. Играта прави децата активни, енергични, усмихнати. Чрез игра те опознават себе си, останалите и света около тях, учат се и израстват. Играта им дава пространство за въображението и простор за мечтите, забавлява ги и ги радва. Затова всяка игра има значение.

Включи се в кампанията „Всяка игра има значение“ и бъди посланик на доброто. Направи подарък (с)мисъл! Зарадвай себе си, любим човек, колега или партньор с коледен подарък с мисия! SPORT DEPOT ще продължи да подкрепя SOS Детски селища България в мисията им да осигурят качествена грижа за деца, лишени от родителски грижи, да поддържат благоприятна среда за тяхното развитие и да им дадат правото да играят и да бъдат щастливи.

„Всяка игра има значение“ продължава до януари 2023 г. онлайн и във физическите магазини SPORT DEPOT.