Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Весо Овчаров - авантюристът парапланерист с мечти отвъд хоризонта

Жажда за приключения, любов към парапланеризма, полет, устремен към хоризонта… Това е страстта в живота и рецептата за успех на парапланериста Весо Овчаров, която го отвежда до национални и световен рекорд. За своите приключения и постижения Весо Овчаров избира екипировка от германската марка Jack Wolfskin, Ние в SPORT DEPOT се радваме, че той е посланикът ни за бранда и какъв по-подходящ момент за подновяване на партньорството ни от годината на 40-годишния юбилей на марката.

За Весо полетът е устрем и свобода, усещане за силна връзка с природата, докато се взираш в красотата ѝ. А междувременно изпитваш себе си и преодолявайки трудностите, каляваш вярата в собствените си възможности. Да се изправиш пред рисковете, да не се поддадеш на страха и да летиш - в това парапланеристът намира личното удовлетворение, което човек не може да получи и замени нито с пари, нито със слава.

Но за човек, отдаден на летенето, стремежите са безкрайни, а всеки успех е пореден. Весо го доказва с последния си личен и национален рекорд от преди месеци. През ноември в Бразилия той успя да прелети 535 км за 10:12 часа. Със своите постижения Весо Овчаров е водач в класация на Xcontest.

Любимият спорт дава на парапланериста и още – възможности да види красиви места и да им се радва от птичи поглед, да ги опознае на земята. 

А за всяко приключение несъмнено трябва и подходяща екипировка. Весо Овчаров отново е нашият посланик за бранда Jack Wolfskin и то в емблематична година – марката празнува 40-годишен юбилей.

Вече четири десетилетия Jack Wolfskin създава технологични облекла и обувки с модерен дизайн, за да насърчава хората да прекарват повече време със семейството и приятелите навън и да се чувстват у дома независимо от времето дали сред природата, или в града.