Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Васил Колев представи книгата си „Световните първенства в 100 истории“

Новият магазин ABSOLUTE TEAMSPORT SOFIA беше домакин на премиерата

Десетки любители на спорта и приятели на футбола се събраха на премиерата на книгата „Световните първенства в 100 истории“ от футболния журналист Васил Колев. Първият в България магазин за отборна екипировка ABSOLUTE TEAMSPORT SOFIA беше домакин на специалното събитие напълно в унисон с концепцията си да бъде новото място за срещи на любителите на спорта и футбола.

Симпатизанти и фенове на голямата игра, популярни лица от света на спорта и журналистиката изпълниха пространството на специализирания магазин, за да засвидетелстват своето уважение към автора и да бъдат сред първите притежатели на интригуващото издание.

Присъстващите на събитието бяха приветствани от автора на книгата и от домакините от ABSOLUTE TEAMSPORT SOFIA и SPORT DEPOT, които анонсираха съвместното си партньорство с журналиста. Васил Колев е един от малцината български журналисти, които ще бъдат в Катар по време на Световно първенство по футбол 2022 и които ще излъчват репортажи специално за най-големите фенове в България. 

В своето приветствие към гостите Васил Колев благодари на всички свои приятели, които са го подкрепили и са насърчили идеята му да напише книга, посветена на най-великата игра – футбола. Пред присъстващите той обеща да се завърне от Световното в Катар с нови и още по-интересни истории, които да разкаже и опише за тях.

Освен своите интересни истории, авторът показа на гостите уникални спомени от световни първенства и велики футболни личности. Изключителен интерес предизвикаха автентичният автограф от бразилската легенда Пеле, както и билета от първото Световно първенство през 1930 г. 

„Световните първенства в 100 истории“ събира интересни истории от всички Световни първенства от 1930 година до днес, поднесени по интересен, вдъхновяващ и запомнящ се начин. В книгата почитателите на футбола ще намерят любопитни факти и детайли за мондиалите, мачовете, отборите, треньорите, играчите, стадионите и скандалите около тях.

Събитието продължи с много настроение, раздаване на автографи, снимки с автора и приятелски разговори.