Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Варна е победителят в SPORT DEPOT RETAIL CHAMPIONSHIP 2021

Шампионатът отличи най-добрите екипи от магазините на SPORT DEPOT в цялата страна

Ентусиазъм, бързина, съобразителност и истински спортен дух показаха служителите на SPORT DEPOT от цялата страна в годишните игри SPORT DEPOT RETAIL CHAMPIONSHIP 2021. Шампионатът се проведе между юни и септември и в него участваха екипите на магазини SPORT DEPOT от градовете София, Пловдив, Варна, Дупница и Благоевград.

Състезанията преминаха в няколко етапа. В първия от тях магазините от градовете, приютили два и повече търговски обекта от веригата, се състезаваха един срещу друг, за да излъчат най-добрия екип. Следващият етап срещна всички отбори победители от градовете София, Пловдив, Варна, както и тези от Дупница и Благоевград.

Предизвикателствата, в които участваха отборите, включваха демонстрация на умения, свързани със сила, бързина, съобразителност и продуктова ориентираност. Отборите, които показаха екипна работа, добра комуникация, сътрудничество и отлична синергия, заслужено стигнаха до финала в SPORT DEPOT RETAIL CHAMPIONSHIP 2021.

Финалът се състоя на 20 септември в София и изправи един срещу друг отборите на магазин SPORT DEPOT София Младост, магазин SPORT DEPOT Пловдив Via Park и магазин SPORT DEPOT Варна Delta Planet Mall.

След оспорвана битка с една точка купата спечели отборът на магазин SPORT DEPOT Варна Delta Planet Mall. Финалистите в шампионата бяха наградени с медали, а победителите получиха и един допълнителен ден към годишния си отпуск. 

SPORT DEPOT RETAIL CHAMPIONSHIP се провежда всяка година в унисон с мисията и визията на компанията за спорта като страхотно преживяване и начин на живот. Шампионатът е само едно от събитията, които са насочени към служителите на спортната верига, чиито основни ценности са грижата за служителите, създаването на здравословна работна среда и предоставянето на допълнителни стимули, обучения и непрекъснато развитие.