Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Тренирайте и търсете предизвикателства с iFit Coach и NordicTrack

Сериозни тренировки вкъщи, мотивация, забавление и като резултат - по-добра форма. Това е възможност, която Ви дава интерактивната платформа iFit Coach (ifit.com)в комбинация с уредите на NordicTrack. iFit Coach е продукт на компанията за фитнес оборудване ICON Health&Fitness, работи с нейни марки и изисква членство (абонамент), което се плаща отделно от цената на уредите. Абонаментът става чрез код, с който да се регистрирате на ifit.com. Карта с кода за индивидуално членство за една година можете да си купите от SPORT DEPOT - вижте картата с код.

Чрез членството в iFit Coach ще имате достъп чрез приложението iFit Cardio App от таблет с Bluetooth връзка или чрез конзолата на Вашия уред в зависимост от модела до видео упражнения и тренировки от доказани инструктори. И докато се грижи за формата Ви вкъщи, iFit Coach Ви предизвиква да се присъедините виртуално към други ентусиасти във фитнес зала или да изпробвате различни маршрути и дестинации за тренировки по целия свят. iFit Coach автоматично настройва Вашият уред, за да съответства на терена и други характеристики при глобалните тренировки и класовете в зала.

За бягащите пътеки платформата разполага с близо 1050 видео тренировки, от които над 130 в зала, а останалите - по световни маршрути. Общото времетраене на тези тренировки е над 30 000 минути.

За кростренажорите включените тренировки са близо 360, а от тях с над 320 ще обикаляте по света, като общо кадрите се равняват на над 10 000 минути. Над 310 пък са тренировките за онези, предпочели като уред велоергометъра, като от тях видеотренировките в различни точки по света са над 260. Общата продължителност на упражненията с велоергометър е над 9000 минути. В платфорамата се допълват нови видеа всеки месец.

Спортувайте с усещането, че сте в зала или на открито, изпробвайки нови и нови маршрути в различни точки по земното кълбо.

С Google Maps пък можете да създавате и тренирате по свои собствени маршрути.

Oсвен това имате възможност да следите напредъка си, а и да се възползвате от съвети и рецепти за хранене, както и препоръки за съня. iFit Coach e система, която обещава да Ви помогне за постигането на по-добри резултати чрез упражнения вкъщи. Тя би била чудесно допълнение към уредите на световноизвестната марка NordicTrack.

Вижте уредите с марка NORDICTRACK, предлагани от SPORT DEPOT

С технологията iFit Вие избирате времето за фитнес, съобразявайки го с натоварения си график. Спортувате у дома чрез достъпа си до системата. Забавлявате се с тренировки в зала или изучавате виртуално различни кътчета по света, докато подобрявате физическата си форма. С iFit Coach се чувствате допълнително мотивиран както от инструкторите, така и от чувството за общност, което платформата създава чрез опциите за споделяне на постиженията и изживяванията с другите потребители.

С iFit Coach залагате на повече от 100 доказани инструктори, които ще ви мотивират и подкрепят. Сред тях са олимпийци, професионални атлети и експерти по биомеханика. Те ще ви стимулират, предизвикват и ръководят, за да се радвате на по-добри резултати.