Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

„Трансформирай се“: предизвикателство за здраво и стегнато тяло

Искаш да влезеш във форма, да промениш режима си на хранене, да тренираш, изобщо да живееш по-здравословно? Тогава зарежи мрънкането и оправданията, не се доверявай на чудодейни диети, а ако решиш да купиш фитнес уред, не го превръщай в най-скъпата закачалка в дома си. 

Какво да направиш? Помни, че всичко зависи от теб. Не позволявай решителността да те напусне при мисълта за изкусителна храна и така удобния диван у дома. Впрегни волята и ентусиазма си, не се извинявай пред себе си и останалите със заетост, а намери начин и задели време за тренировки. Направи първата стъпка и се включи в тримесечната ни онлайн програма за здраво и стегнато тяло „Трансформирай се“.

Довери се на персоналния треньор и фитнес консултант Диляна Костова. Базирайки се на опита и познанията си, тя е подготвила курс с упражнения, допълнени със здравословни кулинарни рецепти и подправени с мотивиращи послания. 

Всеки понеделник в продължение на дванадесет седмици Диляна ще представя специално подготвени видео тренировки с базови упражнения. Този формат ще ти позволи да правиш упражненията вкъщи когато пожелаеш, а няколкото фитнес аксесоара ще повишат ефективността им и ще ги разнообразят. 

Освен постелката, ще ти трябват гимнастическа топка, комплект ластици, широк ластик за упражнения и стойки за лицеви опори.

В хода на програмата сложността на упражненията ще се повишава, а ако проявиш постоянство и се чувстваш по-енергичен, това ще те мотивира да продължиш. Съвет на треньора е при възможност да допълваш упражненията от програмата с кардиотренировки веднъж-два пъти седмично, като заделяш двадесетина минути за бягаща пътека, велоергометър, степер или кростренажор. Във видеото можеш да видиш ползите от кардиоуредите, докато Диляна ти обяснява повече за тях, демонстрирайки върху бягаща пътека NordicTrack, велоергометър NordicTrack, степер SportVision и кростренажор SportVision.

Диляна е подготвила за теб и мотивиращи видеа с препоръки за борба с вредните привички и изграждане на навици, които да ти помогнат по пътя към по-здравословен начин на живот. Вземи решение да тръгнеш към промяната. Постави си цели и ги следвай! Упражненията, полезните навици и постоянството са средства за постигането на крайната цел! А тя не се измерва само в изгорени калории, свалени килограми и обиколка на талията. Летвата е вдигната по-високо и опира до по-здравословно и оттам и по-добро качество на живот, самоувереност, креативност.

Здравото и стегнато тяло изисква постоянни усилия, а ние ще ти помогнем да направиш първата крачка. Готов ли си за нея и предизвикателството „Трансформирай се“? Започни в понеделник, 9 март с Диляна Костова и SPORT DEPOT. 

Следи хода на програмата в следващите 12 седмици всеки понеделник:

А може да се вдъхновиш и мотивираш допълнително с нашата игра: