Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

ТИ ВЛАДЕЕШ ИГРАТА – с новия adidas PREDATOR

Вземи надмощие на терена с подобрения дизайн на новия adidas Predator. Безкраен контрол над топката, максимална мощност и абсолютен комфорт - това са качества, които моделът притежава.



adidas Predator e еволюирал, за да отговори на всички изисквания на съвременния футбол. Част от звездния състав, който носи модела са Джуд Белингам, Габриел Жесус, Алесия Русо и Педри.





Горната част е изработена с HybridTouch 2.0 материя, която представлява обработен синтетичен велур и фолио. Те спомагат за осигуряване на лесен контрол, изключително прилягане на обувката не само към крака на играча, но и към топката и намаляват теглото и в сравнение с предходните модели от серията.




Революционните технологии върху повърхността на adidas Predator – Strikeskin и High Definition Grip, чрез минималистични гумени елементи стратегически разположени в зоната на удар, гарантират прецизност и не на последно място подобрен захват при досег с топката.



Внимателно разработената Primeknit материя в обувката обгръща крака като чорап, следва контурите му и се адаптира, за да осигури максимален комфорт и стабилност. Controlframe 2.0 подметката е с тризвездни бутони, които предоставят ускорение, динамично сцепление и възможност за смяна на посоката, дори при най-високо достигнатата скорост.




В избрани магазини SPORT DEPOT и магазин ABSOLUTE TEAMSPORT Sofia, ABSOLUTE TEAMSPORT Plovdiv, онлайн, както и в приложението на SPORT DEPOT ще откриеш още футболни обувки от серията adidas Predator за мъже и младежи с различни характеристики за различни типове терени.