Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Talon&Tempest: Емблематичната серия раници на Osprey e обновена… Отново

AGAIN

Talon&Tempest: Емблематичната серия раници на Osprey e обновена… 

Неумолим напредък и иновации…. Еволюцията на Talon и Tempest продължава години и преминава през пет значими етапа на моделите, които изкачват планини, пресичат реки, устояват на времето. 
И ОТНОВО. 
Talon и Tempest са обновени, като за нововъведенията Osprey стъпва на опита от миналото и се опира на технологии и ефективност, обърнати към бъдещето.

2007

Първото поколение

Talon стъпва на пазара за туристическа екипировка като унисекс раница за любителите спортове на открито като планинското бягане. Моделът се изявява и трупа популярност на маратони и състезания сред природата, придружавайки и помагайки на елитни атлети да постигнат целите си.

2011

Второто поколение 

Подобренията в дизайна на раницата я позиционират като подходяща за почитателите на различни активности на открито, а по този начин Osprey обръща Talon към по-широка аудитория. Тъканта, от която се произвежда Talon, е не само здрава, но и водоустойчива и издръжлива.

2014

Третото поколение 

Osprey създава вариант със специфичен дизайн за жените – Tempest. Контурите и характеристиките на раницата са съобразени с анатомични специфики при дамите за комфортно прилягане.

2017

Четвъртото поколение

Раниците от серията се сдобиват с новаторска безшевна технология при лумбалната област в панела на гърба, за да осигурят по-добра подкрепа и удобство в тази зона. Здравата найлонова материя е лека и издръжлива, отличаваща се с естетика. В серията се добавят нови цветове.

2021

Петото поколение

TALON&TEMPEST ДНЕС

Оsprey продължава стремежа си към устойчиво развитие и производство, като създава раниците Talon&Tempest от висококачествената рециклирана материя Robic Regen. Издръжливият найлон, разполагащ с bluesign® сертификат, отхвърля схващането, че устойчивостта означава компромис. 

Водоотблъскващото покритие е PFC free.