Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Спорт за мозъка и тялото: бягай с RUN+

Включи се в неделните стартове в столичния Южен парк, бягай към здраве!

Физическа и мисловна подготовка за всеки, решил да превърне грижата за своето здраве в навик и начин на живот – това е целта на съвместния проект под наслов „Общност RUN+ Спорт за мозъка и тялото!“, който стартират SPORT DEPOT и НЛП–България. 

Инициативата „RUN+бягане“ включва индивидуални и групови занимания всяка неделя от 21 юни до края на октомври в столичния Южен парк. Тя е за онези, които вярват в множеството ползи от спорта, обичат бягането, оценяват мисловното здраве… Всеки може да участва, а ако това не е достатъчно мотивиращо, то може да спечели и награди.

Всяка неделя до 25 октомври включително можете да се включите в бягане за здраве в парка и да изпитате себе си по маршрут от 2,5 км или 5 км. 

Групата се събира в Южния парк при паметника с птиците между 8:40 и 8:50 ч. Всеки желаещ попълва формуляр за участие и получава карта за регистрация с бар код. С всяко участие се трупат точки, за които се получават подаръци и отстъпки от продукти и услуги на SPORT DEPOT и НЛП–България.

Бягането започва в 9.00 часа от паметника с птиците, като е предвидена загрявка и подготовка с Иво Маринов.

Веднъж в месеца по време на инициативата се провежда кондиционна тренировка от професионален треньор. Също така един път месечно всеки желаещ може да си направи измервания на тялото с кантар „Танита“ и да следи прогреса си.

За периода на инициативата в определени недели бягането за здраве ще бъде комбинирано с релаксация и фокус на вниманието и мини уъркшопи по 6 теми: решителност, хъс, резултат, търпение, фокус, дисциплина. 

Информация за инициативата следете на: www.nlpbulgaria.bg, www.bestpractice.bg и във фейсбук групата RUN+.