Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT стимулира свои служители да бягат за здраве

Българската верига магазини SPORT DEPOT насърчава свои служители да се включат в проекта под наслов „Общност RUN+ Спорт за мозъка и тялото“, който стартира съвместно с НЛП–България.

При пет участия в инициативата „RUN+бягане“ всеки работещ в магазини SPORT DEPOT получава бонус почивен ден. „RUN+бягане“ включва индивидуални и групови занимания всяка неделя до края на октомври в столичния Южен парк. 

Служителите на SPORT DEPOT вярват в ползите от спорта, ентусиазирани са и обичат предизвикателствата. Допълнителният почивен ден при пет неделни тренировки от инициативата е израз на желанието на компанията да насърчи техните активности и на увереността, че здравословните навици повишават качеството на живот.  

В инициативата може да участва всеки, който желае да бяга за здраве, а ако това не е достатъчно мотивиращо, то може да спечели и награди. 

Всяка неделя до 25 октомври включително можете да се включите в бягане в парка и да изпитате себе си по маршрут от 2,5 км или 5 км. 

Начало на инициативата бе дадено на 21 юни и участниците си поставиха цели. Включи се и ти в „RUN+бягане“ в която неделя пожелаеш до края на октомври.  

Групата се събира в Южния парк при паметника с птиците между 8:40 и 8:50 ч. 

Всеки желаещ попълва формуляр за участие и получава карта за регистрация с бар код. С всяко участие се трупат точки, за които се получават подаръци и отстъпки от продукти и услуги на SPORT DEPOT и НЛП–България. 

Бягането започва в 9.00 часа от паметника с птиците, като е предвидена загрявка и подготовка с Иво Маринов. 

Веднъж в месеца по време на инициативата се провежда кондиционна тренировка от професионален треньор. Също така един път месечно всеки желаещ може да си направи измервания на тялото с кантар „Танита“ и да следи прогреса си.

За периода на инициативата в определени недели бягането за здраве ще бъде комбинирано с релаксация и фокус на вниманието и мини уъркшопи по 6 теми: решителност, хъс, резултат, търпение, фокус, дисциплина.

Информация за инициативата следете на: nlpbulgaria.bg, bestpractice.bg и във фейсбук групата RUN+.