Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT става партньор на футболната ДЮШ „Левски-Раковски“

Веригата за спортни стоки SPORT DEPOT става партньор на Детско-юношеската футболна школа „Левски-Раковски“, която е сред най-големите в София. Договор за това подписаха изпълнителният директор на SPORT DEPOT Красимир Цонов и директорът на школата Станислав Ангелов. 

ДЮШ "Левски-Раковски" обхваща деца и юноши, родени между 2002 и 2016 г. Тя включва общо 15 различни гарнитури, разпределени в 12 възрастови групи. Треньорите са доказали се специалисти, натрупали опит в професията и играли на най-високо ниво в родния футбол. 

Всяка една гарнитура в школата се състезава в официални срещи, а много играчи пробиват от вторите отбори и се превръщат в основни състезатели за своята възрастова група. Установените контакти на клуба със западноевропейски клубове и развиващият се мъжки отбор създават възможност пред юношите за по-нататъшно развитие, отбелязват от школата.

За своите тренировки и мачове отборите използват клубната база на стадион „Раковски“, която разполага с две тренировъчни игрища с естествена трева и терен, представляващ микс между естествена и синтетична трева. Смесицата между естествена и изкуствена трева създава перфектни условия за тренировки на деца и юноши. Хибридният терен комбинира най-доброто от двата вида настилка и елиминира недостатъците им, за да осигури най-подходящи предпоставки за развитието на футболистите.