Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT се включва в помощ на пострадалите от конфликта в Украйна

Спортната верига дарява 2500 продукта на стойност над 150 000 лв.

Лидерът в продажбата на спортни стоки SPORT DEPOT се включи в Националната благотворителна кампания на БЧК в помощ на пострадалите от конфликта в Украйна. Спортната верига дарява 2500 облекла, обувки и оборудване на стойност над 150 000 лв. и по този начин изразява съпричастността си към пострадалите от военния конфликт. 

„Компанията ни от години развива политика в подкрепа на спорта като ценност, свързана с културата, мира, достойнството и свободата. Днес не можем да останем безучастни и бездушни пред страданието на засегнатите от конфликта. Решихме да направим това дарение като израз на нашата съпричастност и подкрепа. Силно се надяваме тази капка в морето да намери своя смисъл и да помогне на нуждаещи се хора“, сподели Красимир Цонов, изпълнителен директор на SPORT DEPOT. 

Ръководството на спортната компания отправя призив към бизнеса и гражданите на България да заявят солидарната си подкрепа и да се включат активно в хуманитарната помощ. Повече за Националната благотворителна кампания на Българския червен кръст в помощ на пострадалите от конфликта в Украйна можете да намерите тук.