Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT подкрепя първата ракета на България Виктория Томова

Виктория ще тренира и ще постига резултати през новия сезон с екипировка от магазини SPORT DEPOT

Тенисът е любов от пръв поглед за първата ракета на България при дамите Виктория Томова. За нея кортът е щастливо място, а целта й е само напред и нагоре в ранглистата. И докато любовта разцъфтява с годините, като всеки професионален спортист българката инвестира много труд и енергия в него, а страстта и хъсът я карат да преодолява трудни моменти, за да ни радва с победи и положителни емоции. За нас е чест, че Виктория Томова вече е част от семейството от посланици на SPORT DEPOT. Добре дошла в отбора!

Освен индивидуалните качества добрият спортист се нуждае и от подходяща екипировка на корта и извън него, както и от удобство в свободното време. За това Виктория Томова се довери на SPORT DEPOT и лично избра своята спортна екипировка с помощта на нашия екип. 

Докато избираше и пробваше различни продукти в нашия магазин в „Младост“, Виктория сподели, че за нея изборът на подходяща екипировка, с която да спортува, е изключително важно нещо. Тя залага основно на екипировка с доказани функционални характеристики, качества и технологии, които помагат на тялото да се чувства по-комфортно и свободно, и да получи максимума от всяка тренировка. 

Виктория сподели също така, че екипировката и нейните качества са важна част от мотивацията по време на спорт. Според нея, когато спортистът е облечен и обут в качествена технологична екипировка, това му дава допълнителна мотивация и енергия.

Извън корта, в свободното си време Виктория е типичен представител на Athleisure стила. Терминът Аthleisure, които стана особено популярен напоследък, се определя като спортен стил на обличане, който е подходящ както за упражнения и тренировки, така и за общо ползване в ежедневието. 

Променяйки представите за ежедневно облекло по време на работа или когато пътувате, Athleisure стилът размива разликите между дрехите, които ще носите в залата или на спортния терен, и тези, които ще носите извън него. 

Athleisure е повече от тенденция, тъй като атлетично прекараното свободно време променя като цяло начина на живот, повишава здравословното състояние на тялото и духа, а натоварените ежедневни графици и стрес се преодоляват по-лесно с такъв стандарт на обличане. 

Именно заради това Athleisure стилът пасва перфектно на Виктория.

Гордеем се, че Виктория е наш посланик и въпреки трудния момент на криза продължаваме както и досега - да подкрепяме спортистите, които не скланят глава, а смело гледат напред и работят усилено за успеха.

За да играеш добре, се иска силен дух да преодолееш трудните моменти; желание и хъс, за да останеш на корта и да продължиш напред; силна и мотивирана игра, за да радваш публиката и да вдъхновяваш други да тръгнат по твоя път. Виктория Томова успява да постигне всичко това. Пожелаваме ѝ още много спечелени мачове, завоювани титли и стремително изкачване в световната ранглиста! 

Почитателите на тениса и на още много спортове могат да намерят в магазини SPORT DEPOT и онлайн на www.sportdepot.bg облекло, обувки и екипировка от над 100 доказани световноизвестни марки.