Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT осигури екипировка за клуба по лека атлетика „Атлетик София“

SPORT DEPOT осигури екипировка на състезатели и треньори от клуб по лека атлетика „Атлетик София“. Облеклата и обувките за бягане възпитаниците на Валя Демирева имаха възможност да тестват на пистата на Националния стадион „Васил Левски“, а заснетите кадри уловиха хъса за още упорити тренировки и нови победи.

Комфортната екипировка е на спортния бранд NIKЕ. За NIKE e мисия да прави всичко възможно за развиването на човешкия потенциал чрез иновативни, качествени и устойчиви продукти. А SPORT DEPOT вярва в младите атлети, които дават максимума от себе си и напътствани от своите треньори, са устремени към успехи.

„За SPORT DEPOT развитието на детско-юношеския спорт е важна кауза. Развиваме политика в подкрепа на българския спорт и на спортните клубове в страната от години, но особен приоритет за компанията ни винаги са били децата и юношите“, сподели изпълнителният директор на SPORT DEPOT Николай Цонов.

Сред възпитаниците на "Атлетик София" е и най-бързият българин на 60 метра Слави Мутафов, който е и посланик на бранда NIKE за SPORT DEPOT. Спринтьорът шампион също така тренира малки атлети на клуба, а със своите успехи като състезател ги мотивира. 

Самият той още като дете открива своето призвание с първия си старт на състезание, побеждавайки всички. С вярата, че всеки сам кове съдбата си, Слави Мутафов се е устремил към мечтата си – да стигне до най-високите върховете в атлетиката заедно със своята треньорка Валя Демирева.

Във видео за спортния бранд NIKE, заснето в края на миналата година, Слави споделя, че половината път към успеха е вярата, че ще го постигнеш, каквото е и заглавието на лентата.

Знаем, че тази вяра в успеха и хъсът за постигането му Валя Демирева, Слави Мутафов и другите треньори от клуба предават на своите възпитаници, а SPORT DEPOT желае на младите атлети силни стартове, много финали и медали.