Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Speedo Hydrosense – банските със специална връзка с водата

“SPEEDO - последните 90 години са едно и също нещо – любов към водата.“

Когато говорим за плуване, Speedo несъмнено фигурира като лидер в екипировка. Спомнете си за първите си плувни очила, вероятно са били на точно тази марка. На английски дори синонимът за къси мъжки бански е Speedos („Спидота“).

През 2018г. компанията отпразнува 90 години от създаването си с мотото „Последните 90 години са едно и също нещо – любов към водата.“ Компанията никога не разочарова феновете си и продължава усилено да работи в посока създаване на иновативни продукти, които да направят плуването още по-голямо удоволствие. През 90те години създава бански, специално предназначени да издържат на хлора в басейните. През 2000г. прави цял бански, вдъхновен от структурата на акулите, моделът #Sharkskin. Уви, моделът бе определен като „технологичен допинг“ и бе забранен от Международната Федерация по плуване, но това само по себе си показва колко добре работят Speedo.

Един от основните приоритетите на марка Speedo са професионалните плувци.

Компанията създава съвременни технологии, с които професионалистите не губят ценните стотни и секунди, които често са от ключова значение в състезание или лично постижение. С банския костюм Hydrosense Glideback получавате по-добра връзка с водата чрез така наречените „вентилационни мрежести панели“, a меката еко тъкан идеално прилепва към тялото, за да може да се концентрирате изцяло върху плуването, без да изпитвате дискомфорт. Моделът е идеален за фитнес плувци. И освен всичко друго, Speedo залага на технологията LYCRA® XTRA LIFE ™, което прави костюма ултра устойчив на хлор и така издържа два пъти по-дълго от стандартните тъкани за бански.

SPORT DEPOT подкрепя развитието на плувния спорт в България, именно заради това тези модели присъстват в портфолиото на нашите магазини и онлайн.

Виж Speedo Hydrosense Glideback

Изживейте плуването си напълно с елегантния модел на Speedo #HydrosenseGlideback.