Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Speedo Biofuse® - усещане сякаш не носиш очила

Speedo продължава своя път към плувците със слънчево настроение. Като лидер в плувната екипировка, брандът непрестанно влага усилия в разработката на иновативна и все по-удобна плувна екипировка и серията Biofuse® е доказателство за това.

„Очила с усещане сякаш не носиш очила изобщо.“

От очила до помощни средства, серията Biofuse® е създадена идеално да допълва способностите ви във водата. Тя съдържа цялостна плувна екипировка за пълноценна тренировка. С BIOFUSE може да се концентрирате изцяло върху плуването си. Вдъхновени от начина, по който функционират нашите тела, SPEEDO съчетават сила с гъвкавост и хармония, давайки на вашето тяло комфорт и свобода на движение.

„Speedo: Създайте очила толкова удобни, че човек да забрави, че ги носи.“
Това е предизвикателството, пред което брандът Speedo изправя своите технолози. И резултатът е налице - очила Biofuse®.

Плувни очила Biofuse®

Тъй като формата на лицето ви е уникална, очилата Speedo Biofuse® имат по-дълбоки и по-меки уплътнения, които прилепват идеално към контурите на очите ви, осигурявайки пълен комфорт и предотвратяване формирането на тъмни кръгове около очите при натиск. Създадени с иновативна гел технология, очилата се персонализират по формата на всяко лице и създават всеки път уникално изживяване. Плувните очила притежават гъвкава рамка, коята ги прави изключително издръжливи.

„С перките и плавниците на Speedo Biofuse® използвате водата като личен фитнес треньор, който работи върху точната група мускули с най-подходящото натоварване – вашето собствено тяло.“

Перки Biofuse® Power Paddles създават съпротивление на водата, което работи срещу вас като фитнес уред и прави ръцете, раменете и гърба ви по-бързи и по-здрави. С технологията Endurance® тези мощни гребла увеличават мускулния тонус, скоростта и разстоянието между всяко загребване, като същевременно подобряват техниката ви. Те спомагат за правилната стойка на ръката при загребване във водата и по този начин запазват така важната енергия за плуване на дълги разстояния.

Заедно с работата по горната част на тялото с Biofuse® Power Paddles, с плавниците Biofuse® може същевременно да работите и върху краката си. Както при перките, и дизайнът на плавниците е създаден, за да увеличава съпротивлението на водата. Максималната съпротива означава повече натоварване на мускулите на краката, което означава повишена сила и издръжливост. Бързината, която ви дават във водата, ще ви дадат и свободата да се концентрирате повече върху техниката си. Освен за мускулите, технолозите на Speedo са помислили и за ставите ви. Плавниците провокират протягане на глезена и по този начин тренирате и гъвкавостта на глезените си.

Speedo. Комфорт. Чистота.