Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SolarBoost 3 на adidas: обувки, създадени за комфорт при бягане

Обувките за бягане SolarBoost 3 на adidas отново са тук, за да предоставят на любителите на бягането удобство с всяка крачка. И ако комфортът и технологиите са неизменни, то в новата колекция на бранда моделът е в неутрални цветове в мъжки и дамски вариант.

Вдъхновен от методите на работа в аерокосмическото инженерство, SolarBoost 3 са технологични обувки, предназначени за бегачи на дълги разстояния.

В бягането най-важно е доверието – да се довериш на себе си и да развиеш уменията си, да се довериш на тялото си и възможностите му, казва Митко Ценов, бегач на дълги разстояния, постигнал национален рекорд в дисциплината 3000 м стипълчейз с време 8:20:87. Той тренира с adidas SolarBoost 3, защото се доверява на технологиите.

Участвай за индивидуална тренировка с лекоатлета Митко Ценов, 
виж повече по-долу

SolarBoost 3 разполага с лека и дишаща мрежа в горната част, която осигурява гъвкавост и поддръжка. Елементите върху горната част допринасят за нейните функции.

SolarBoost 3 са създадени за стабилно бягане, да почувстваш енергията, която те води напред. Това се дължи и на технология CONTROL RAIL, която обгръща стъпалото. Междинната подметка BOOST осигурява възвръщане на енергията за динамично бягане благодарение на LEP технологията (линеен енергиен тласък), която предоставя опора при оттласкване. Подметката цели максимален комфорт и сцепление. 

В SolarBoost 3 adidas влага Primegreen – серията от висококачествени рециклирани материали, защото се стреми да редуцира пластмасовите отпадъци, а с това и въглеродния отпечатък на продуктите си.

При онлайн покупка на обувки SolarBoost 3 от новата колекция на adidas от сайта ни sportdepot.bg в периода от 29 ноември до 12 декември 2021 година можеш да спечелиш индивидуална тренировка с Митко Ценов. Кой ще получи тази награда измежду закупилите чифт от технологичните обувки SolarBoost 3 в цветовете бяло, сиво и черно ще определи томбола на 13 декември. Информирай се за подробностите от пълните правила на кампанията.

Съвети за бягане от експертите на adidas – специалиста в областта на спортните травми Калин Стоянов, лекоатлета и национален състезател в скока на височина Тихомир Иванов и капитана на adidas Runners Sofia Надя Младенова, можеш да намериш в специалния проект adidas Running Hub.

Още обувки, облекла и аксесоари за бягане от adidas можеш да откриеш в магазини SPORT DEPOT и онлайн на sportdepot.bg.